alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Rugby tøj

 
[45]

Med adidas rugby tøj kan du ligne heltene fra banen, som de ser ud inden kampen, og også efter hvis du vil det. Samtidigt har du det behageligt og ser godt ud.

Børn Rugby Sort AB MINIKITBørn Rugby Sort AB MINIKIT

AB MINIKIT

Børn Rugby

Fedt og behageligt rugby tøj til sport og fritid

Rugby tøjet er fremstillet af lækre materialer, du kan bevæge dig i og være lige så aktiv som spillerne på verdens rugbybaner. Dette rugby tøj kan naturligvis klare at blive strakt og hevet i og stadig holde og fortsat være pænt og friskt. Det er perfekt til både fans og udøvere af denne imponerende sport. I vid udstrækning er der anvendt genbrugte materialer i tøjet som for eksempel plastaffald indsamlet i vores have, Parley Ocean Plastic kalder vi det. Dette sker, uden at der på nogen måde bliver slækket på den sædvanlige kvalitet.

Rugbypåklædning du kan bruge til din egen træning

Rugby tøj kan bruges, hvis du spiller rugby, men det fungerer lige så godt, hvis familien sidder og hepper på favoritholdet, eller hvis I vil lave jeres helt egen haka i baghaven. Du kan også sagtens bruge tøjet i fitnesscentret, eller hvis du dyrker sport med vennerne eller kollegerne i fritiden. Som løbetøj kan du også sagtens bruge det til turen rundt i kvarteret eller skoven. Så kan du samtidig vise din interesse i sporten og signalere, hvilket der er dit favorithold. Det er vel ikke kun fodboldfans, der skal have lov til det, så på med din rugbypåklædning.

Forlæng glæden ved at passe godt på dit rugby tøj

Når du modtager din rugbypåklædning, vil der være et lille kort eller hæfte med, som giver dig råd og tips til vask og behandling af dit tøj. Mange smider det bare ud, men gør dig selv en tjeneste og gem det og gerne nær ved din vaskemaskine. Materialerne, særligt rugby tøj som har print, kræver en særligt skånsom behandling. Typisk er det en god ide at vaske tøj med print med vrangen ud for at skåne printet, så det holder sig pænt og friskt længst muligt. Høje temperaturer er en anden fjende lige som tørretumbling. Så find tørresnor eller -stativ frem, så holder dit tøj længst muligt.