alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Rugby · Tøj

 
[38]

Ånd ud i holdbart rugbytøj med sublim pasform

Heftig, krævende og udfordrende. Rugby er en hæsblæsende sport, der ikke viger fra at teste dig. Styrke, overblik og koordinering sættes alvorligt på prøve, når startskuddet lyder, og kampen går i gang. Bevar fokus i de vigtige øjeblikke ved at tilføre din sport åndbart adidas rugbytøj med sublim pasform og ekstra holdbarhed, så du kan bevare din kropstemperatur på et behageligt niveau, mens du gnidningsløst bevæger dig fremad på banen forbi dine modstandere. Med de kraftige, holdbare materialer er der ingen grund til at frygte, om kampens hede fører til behov for ny rugbybeklædning. Disse dele er skabt til at blive brugt – kamp efter kamp.

Større komfort i bæredygtig og fanbaseret rugbybeklædning

En kraftig reducering af søm giver optimeret komfort, når det er tid til at give rivalerne kamp til stregen. Primeknit forener den sømløse tilgang med let vægt og optimal pasform, så du kan slå dine folder i strækbart rugbytøj, der smyger sig til kroppen og skaber en naturlig forlængelse af dig. Blød bomuld hentet fra det bæredygtige Better Cotton-samarbejde lader dig træne igennem med gode fornemmelser vel vidende, at dit adidas rugbytøj bakker op om en ansvarlig bomuldsdyrkning på globalt plan. Trendy dele tilsat genanvendt polyester er den ultimative opskrift på et minimeret ressourceforbrug og en langt mindre udledning af skadelige emissioner. Synliggør din support med fanbaseret rugbybeklædning tilsat sponsorlogoer.

Fuld opbakning til din person og image iført trendy 3-Stripes

Dit personlige image styrkes med modebevidst rugbybeklædning i klassiske farver tilsat skarpe linjer og et edgy look. Det rå, sporty og trendy bringes til banen og dig, så du kan give dig hen til din sport med nye mængder selvtillid iført 3-Stripes og Trefoil. Rugby er i sig selv krævende nok. Hvorfor gøre denne prøvende sport mere kompliceret end højst nødvendigt?