alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Rugbybolde

 
[2]
Rugby Hvid New Zealand Mini rugbyboldRugby Hvid New Zealand Mini rugbybold

New Zealand Mini rugbybold

Rugby

Rugby Hvid New Zealand Replica rugbyboldRugby Hvid New Zealand Replica rugbybold

New Zealand Replica rugbybold

Rugby

adidas rugbybolde til dig, som elsker kvalitet

Der er noget helt specielt over rugbybolde. Måden de spinner ud af dine hænder og bevæger sig i luften, er sådan et tilfredsstillende syn. Denne ovale bold er ikonisk indenfor sportens verden. Den skal føles ligeså god i dine hænder som den skal føles, når den sparkes mellem posterne. Derfor har adidas skabt flere kollektioner af holdbare, easy grip bolde til rugby. De giver alle optimalt greb, da deres overflade er dækket af gummi. Dette betyder også, at du kan spille al slags vejr uden at gå på kompromis med følelse, grib eller performance.

Rugbybolde med iøjnefaldende grafik

En rugbybold skal ikke bare føles fantastisk, den skal også have et fedt look. adidas har kreeret adskillige rugbybolde, med nyskabende grafik og en smuk farvepalette. Vælg den, som passer til din rugbystil. Grafikken på flere af adidas rugbybolde er inspirerede af et af verdens bedste rugbyhold og giver dig følelsen af, at stå midt på banen foran tusindvis af tilskuere. Farvepaletten og designet er samtidig inspireret af maori-kulturen med tanke på at hylde fart, styrke og greb, som maorierne er kendte for.

Høj performance, ingen bekymringer

Alle adidas' rugbybolde er lavet i slidstærke materialer. Du kan vælge bolde i 100% imiteret læder eller 100% gummi. Alle boldene har en blære lavet af 100% latex for længere holdbarhed. Boldene er håndsyede hvilket øger deres levetid og præcision. Hvad enten du er ny til rugby, voksen eller barn så er der noget for dig. Miniboldene passer perfekt til alle aldre, så skal du spille med familien er de, det oplagte valg. Træningsbolde er ofte billigere, hvor replicaboldene giver dig bolde i høj kvalitet, slidstærke materialer og kan derfor bruge til både leg og seriøse spil. Træn i al slags vejr, adidas rugbybolde bliver dine tro følgesvende mange år ud i fremtiden.