alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Støt dem hvor som helst

Inspireret af de All Blacks-fans, der altid støtter op.

All Blacks-trøje

 
[38]

En All Blacks-trøje er perfekt til hårde rugbykampe samt alverdens andre sportsgrene. Den er lavet af åndbare og slidstærke materialer, som til hver en tid leverer høj komfort.

En ægte fan stopper aldrig

Passionen for dit hold forsvinder ikke, når du forlader stadion. Du bærer den uden på tøjet. Altid. Om du går gennem gaderne eller bare er derhjemme. Denne kollektion tager den passion til næste niveau. Inspireret af de fans, der altid støtter op om All Blacks. Og designet til at vise din troskab til holdet, uanset hvor du er.
Børn Rugby Sort AB MINIKITBørn Rugby Sort AB MINIKIT

AB MINIKIT

Børn Rugby

Kom tættere på sejren i en All Blacks-trøje

Vis din støtte til et af verdens mest berømte sportshold, samtidig med du nyder godt af holdbart og funktionelt sportstøj. Hos adidas kan du let finde en All Blacks-trøje, som gør det muligt at hylde holdet, imens du vinder dine egne kampe. De mange spilletrøjer er fremstillet ved hjælp af innovative teknologier, der garanterer en høj ydeevne i enhver situation. Resultatet er en moderne All Blacks-trøje, som absorberer fugt og lader din hud ånde fra start til slut.

All Blacks-bluser til din sport

Det newzealandske hold er ganske vist et af verdens mest kendte rugbyhold, men du kan naturligvis bruge din All Blacks-trøje til lige præcis den sportsgren, du holder mest af. De forskellige All Blacks-bluser består af slidstærke materialer, der sagtens kan holde til en intens kamp på banen såvel som til en rolig løbetur i naturen. Du kan derfor trygt iklæde dig din All Blacks-trøje vel vidende, at de åndbare tekstiler og den behagelige pasform sikrer en utrolig komfort, uanset hvornår eller hvordan du dyrker motion.

Rugby på den grønne måde

Hos adidas kan du vælge imellem forskellige spille- og træningstrøjer, som alle er inspireret af det newzealandske holds velkendte uniformer. Det indebærer selvfølgelig også de klassiske hjemmebanetrøjer, der er lige så sorte og stilige, som dem spillerne iklæder sig før en kamp på hjemmebanen. Med det sagt er sort dog ikke den eneste farve, der kendetegner de mange designs. Der er nemlig spor af en grøn tråd overalt i de bæredygtige trøjer af høj kvalitet. Af denne grund kan du forvente, at de stærke trøjer er lavet af genanvendelige og miljøvenlige materialer, så de i produktionen har været så skånsomme som muligt mod naturen og miljøet.