alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

All Blacks

 
[10]

Kopiér et af verdens mest legendariske hold i vores rugby All Blacks-kollektion

New Zealand og rugby hører bare sammen på præcis samme måde som sol og sommer. Det legendariske All Blacks-landshold har indtil videre vundet World Cup flere end to gange og regnes for et af verdens bedste mandskaber. Hvem ved, måske venter flere store triumfer forude? Foruden at spille noget rigtig god rugby er de også kendt for deres traditionelle "haka"-dans inden hver kamp. Du kan med vores rugby All Blacks-kollektion klæde dig på til at træne som en af disse fantastiske spillere, men om du så samtidig lige øver en gang "haka" hjemme i haven skal være helt op til dig. Du kan eksempelvis klæde dig i en af de traditionelle spillertrøjer, som er fremstillet af blødt stof, så den kan tåle slag og stød på banen, og samtidig holder dig godt tilpas, hvis du står på sidelinjen eller på tribunen og ser bold.

Udstrål dedikation med vores rugby All Blacks-kollektion

Du kan finde en iøjnefaldende grafisk lækker All Blacks hoodie, der er fremstillet i fugtabsorberende stof. Du behøver så ikke at frygte at blive helt klam og svedig, hvad enten du står og oplever en spændende kamp på tribunen, eller om du selv lige har spillet en kamp. Et bølgende mønster fortæller historien om, at du kæmper for sagen, og at du sammen med dine holdkammerater er klar til at kæmpe til sidste sekund. Vores rugby All Blacks-kollektion byder også på en række andre produkter, så du kan blive klar til kamp. Der er både huer og kasketter, eller måske er du mere til en All Blacks-rygsæk, til når du skal til gymnastik i skolen. Mulighederne er mange med vores All Blacks-udstyr, og du kan sågar finde en klassisk håndsyet rugbybold fra New Zealand, så du kan træne som nogle af spillets legender derhjemme.