alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Rugby · Spillertrøjer

 
[25]

Bliv kampklar i en rugby spilletrøje fra de legendariske all blacks

Det at spille rugby bliver lige lidt sjovere, hvis man kan iklæde sig en rugby spilletrøje magen til dem, som et af verdens bedste landshold spiller i. New Zealand har vundet verdensmester i rugby flere gange og regnes traditionelt set for at være et af de bedste mandskaber i sporten. De har en speciel stil og deres haka-hilsen inden kampstart er verdenskendt. Du kan finde flere varianter af deres rugby spilletrøjer her hos adidas. Der er både rugby jerseys til hjemmebane og udebane samt træningstrøje og supportertrøje. Så det er bare med at begynde at gøre plads hjemme i garderoben, for nu kan du opbygge en fed kollektion af rugby jerseys.

Tag verden med storm i en klassisk rugby spillertrøje

En rugby spillertrøje er som skabt til at erobre verden, da den er produceret med færre sømme end andre trøjer for netop at øge slidstyrken. Så du kan trygt gå på banen og give den fuld gas, for selv om modstanderen hiver lidt ekstra i dig, er trøjen og komforten helt i top. Trøjerne er produceret i let og åndbart stof, som gør, at du føler dig godt tilpas, hvad enten du er på banen eller står og hepper på tribunen. En rugby spillertrøje til træning er perfekt for dig, som vil spille for fulde gardiner på banen. Designet er inspireret af havet under bølgerne og sætter fokus på nogle af de fantastiske koralrev, der findes ved New Zealand. Så du kan i denne rugby jersey nærmest blive inspireret til at følge vandets flydende bevægelser inde på banen og forhåbentlig glide nemt forbi dine modstandere. Du kan også sagtens anvende denne rugby jersey i træningscentret, præcis som all blacks-heltene gør det, når de skal lægge muskler på inden deres vigtige kampe.