alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Rugby trøjer

 
[19]

Iklæd dig rugby trøjer fra adidas og mærk sportens råstyrke på egen krop. Fra spiller til tilskuer, vores trøjer er designet til alle der brænder for rendyrket kraft og underspillede design-detaljer.

Vis din dedikation hele dagen med adidas rugby trøjer

Rugby er en sportsgren, der er lige så underholdende at se, som den er at spille. Hvad end du er dedikeret fan eller selv ligger kræfter på banen, så har vi designet rugby trøjer til dig. Med dit favoritholds logo på brystet, kan du hente inspirationen og styrken til at nå i mål. Fra træning til tilskuerplads og fridag med vennerne. Vores tekniske rugby trøjer er designet til at øge både komfort og bevægelighed. Din krop holdes tør under længere tids bevægelse takket være vores åndbare AEROREADY-teknologi. Kombineret med smarte mesh-indsatser, sættes dine bevægelser fri og du kan gå efter målet helt uden distraheringer.

adidas rugby trøjer: Kraftfuldt design for optimeret ydeevne

adidas rugby trøjer er alle designet med inspiration fra rugbyens kraft og råstyrke. Hent ekstra motivation med dit holds logo på brystet. I vores trøjer skiller du dig ud fra mængden på tilskuerpladserne. Ikke nok med, at du hepper fra start til slut, så viser du også din dedikation til sportens verden med vores ikoniske 3-Stripes langs ærmerne. Din dedikation stopper ikke bare fordi kampen er slut. adidas rugby trøjer indgår ubesværet i resten af din aktive garderobe. Mix og match med resten af vores rugby-udvalg for et gennemført look.

Forskellen findes i de små detaljer

Vi har designet tøj til sportens verden i flere årtier. Derfor kan du vide dig sikker på, at du med vores logo på brystet er støttet af en årelang passion for bevægelse og optimeret performance. Mærk forskellen med adidas’ mest innovative teknologier og design-detaljer, der støtter op om dine bevægelser. Vælg selv hvilket fit du ønsker. Trøjerne kommer i både tætsiddende og afslappet pasform. De mere afslappede designs kan nemt trækkes udover et langærmet baselayer på de koldere dage, hvor de tætte silhuetter sikrer træning helt uden distraheringer.