alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Originals · Trøjer

 
[1]

Giv din garderobe liv med adidas Originals jumpers

Hvad gør, at du føler dig helt tilpas? Er det en god nats søvn? En ny PR til træning? En aften ude med vennerne? Når du prioriterer dig selv og passer på din krop er det vigtigt, at du også har tøj, som giver dig lyst til at møde dagen med stil og energi. Fra casual retro-vibes til sporty design, adidas Originals jumpersgiver det klassiske sportslook en opdatering, så du både har det komfortabelt, og dit outfit står skarpt.

adidas Originals trøjer med de ikoniske 3-Stripes

Store dele af kollektionerne med adidas Originals jumpers er fremstillet i genanvendt polyester. Sætter du pris på bæredygtighed? Det gør vi hos adidas. Det er derfor, at 50 % af vores kollektioner siden 2021 har bestået af genanvendte materialer. Det betyder, at du ikke bare gør noget godt for dig selv, din bevægelighed og dit look, du gør også noget godt for miljøet. Vores Trefoil logo pryder vores trøjer fra adidas Originals, som tilbydes i lækre materialer og flere forskellige pasforme fra tight fit med høj hals og matchende træningsbukser til unisex og oversize trøjer med hætte. Vælg de moderne colorblock-versioner i stilrent snit til vores klassiske træningssæt med 3-Stripes ned af ærmerne.

Din nye favorit trøje venter på dig

Vil du gerne have din nye go-to trøje, som du bare kan hive over hovedet og være klar til alt, hvad livet har at byde på? For os er det vigtigt, at du har tøj, som du kan udtrykke og bevæge dig i. Trøjer i 100 % single jersey-bomuld føles utroligt bløde mod huden og giver din krop total frihed til bevægelse. Vælg en trøje i pangfarver eller en klassisk sort/hvid version, som kan matches med resten af adidas Originals-arkivet. Bevæg dig let gennem dagen uden at lade dig hindre.