alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Trefoil-T-shirts

 
[177]
1 / 4
Side:af 4

adidas Trefoil-T-shirts: alt det bedste fra arkiverne

Linjen med sit helt eget logo. Du kommer ikke udenom den! adidas Trefoil-T-shirts er et dyk ned i gemmerne – kombineret med nutidens tvist og teknologier. Det verdenskendte kløverlogo er din vej med ægte old school-looks. Trefoil som kreativt logo og markør lader ingen i tvivl om, hvilket mærke, du er fan af. Fremstå med passion for retro-vibes iklædt adidas Trefoil-T-shirts til både hverdag og sport. Drag nytte af effektive teknologier, der fremhæver komforten, når du er aktiv. Selvom adidas Trefoil-T-shirts er en tand mere mode end funktion – sammenlignet med eksempelvis Performance-linjen – så får du stadig masser af fordele ved teknikaliteterne. Faktorer som åndbarhed og svedtransportering kan du altid regne med, når pulsen stiger. Det betyder tørhed på kroppen samt et tempereret klima. Det er alt sammen noget, der gør det mere komfortabelt at være aktiv. adidas Trefoil-T-shirts er attitude og et sporty udtryk med vintage helt uden sidestykke.

Trefoil-T-shirts – når du kan lide det, der var

Trefoil er så stærkt et logo i sig selv. Det er forbeholdt Originals-linjen, så du bliver sportsklar med forankring i fortidens bedste arkiver – bygget op med nutidens farver og faconer og tilsat fremtidens bæredygtighed. Økologisk bomuld og 100 procent genanvendt polyester giver dig adidas Trefoil-T-shirts med fokus på reducering af emissioner og ressourceforbrug. Vores brede samarbejde med forskellige professionelle atleter inden for alt fra tennis til håndbold skaber erfaringer og kvalitet, som du får glæde af med de lækre T-shirts. Letvægtsmaterialerne og indbygget stretch giver dig yderligere en fordel på sportsbanen. Så du kan kaste med – og slå til – bolden i fuld vigør. adidas Trefoil-T-shirts er det autentiske look, der vækker opsigt. Løs eller tæt pasform – du får en velsiddende overdel, der på alle måder lader dig stråle af retro med kløveren som den altoverskyggende trend.