alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

OZWEEGO

 
[29]
En re-designet klassiker. adidas OZWEEGO kommer direkte fra vores arkiver, nu opdaterede med Adiprene+ støddæmpning, lækre detaljer og defineret mellemsål. Designet til både voksne og børn, holder adidas 90’er stilen i live.
Originals Grå OZMILLEN skoOriginals Grå OZMILLEN sko

OZMILLEN sko

Originals

OZWEEGO: En moderne klassiker

Hvis du elsker 90’er æstetik, men også leder efter løbesko spækket med moderne teknologier, så er adidas OZWEEGO skoen til dig! Skoene, der oprindeligt blev designet i 1990’erne, har fået en tidssvarende make-over, men har beholdt sin ikoniske profil. Der er blevet tilføjet adidas’ mest støddæmpende og støttende teknologier som Adiprene+ til denne klassiske sko, så både voksne og børn nyde den perfekte kombination af stil og ydeevne. Du finder det fulde udvalg af denne moderne klassiker lige her hos os.

adidas OZWEEGO sneakers – giv nostalgien plads

OZWEEGO-serien kombinerer nostalgiske 90’er detaljer med futuristiske linjer. Vi har beholdt elementer som den halvgennemsigtige nylonsnor og markante mellemsål, men kombineret design-detaljerne med Adiprene+ hæl- og forfodsstøtte for uovertruffen støddæmpning. Designs med den yderst behagelige EVA-mellemsål, benytter Adiprene-teknologi for at sikre, at alle skridt du tager føles helt fantastiske. Serien har også fået en farve-overhaling, så du nu kan gå på opdagelse i en verden af iøjnefaldende grønne og orange farver. adidas OZWEEGO sko kommer selvfølgeligt også i klassiske sorte og grå designs, til dig som ønsker moderne, men underspillet komfort til hverdag og løb. Oplev selv hvorfor dette design har været elsket i hele verden i mere end tre årtier.

Futuriske sneakers designet til daglig komfort

OZWEEGO-silhuetten byder på designelementer direkte fra adidas’ ikoniske arkiver. Kombineret med moderne teknologier, er disse sneakers kommet langt siden deres begyndelse. Det er ikke kun de voksne, der kan nyde nostalgien. adidas OZWEEGO til børn tager familiens mindste med på en tidsrejse, men støtter dem også i retning af fremtiden med vovet stil og sublim komfort. Skoenes bløde overdel og komfortable pasform er perfekte til dagligdagens mange aktiviteter. Flere af skoene i serien er delvist designet med genanvendte materialer, så som genbrugt polyester, fremstillet af blandt andet restmaterialer fra produktionen, hvilket mindsker skoenes miljøpåvirkning.