alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

træningsdragt

 
[1131]
Badge of Sport joggingdragt
Adicolor Crew sæt
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsbukser
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil træningsbukser
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsbukser
Primeblue SST træningsbukser
Adicolor SST træningsdragt
Adicolor Classics Primeblue SST træningsjakke
Adicolor SST træningsdragt
Adicolor SST træningsdragt
Primeblue SST træningsjakke
Adicolor SST træningsjakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsbukser
Adicolor Crew sæt
3-Stripes Team træningsdragt
Badge of Sport joggingdragt
Full-Zip Hoodie sæt
Adicolor SST træningsbukser
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsbukser
Træningsbukser
Adicolor Classics Firebird træningsjakke
Adicolor Crew sæt
Adicolor Classics 3-Stripes bukser
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsjakke
Crew Sweatshirt sæt
Adicolor SST træningsbukser
Essentials Cotton 3-Stripes ventetøj bukser
Adicolor Hoodie sæt
Adicolor SST træningsdragt
Tiro 21 windbreaker
Designed for Gameday Full-Zip jakke
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil træningsoverdel
Adicolor Crew sæt
Marimekko Hooded træningsoverdel
Essentials French Terry Logo bukser
Adicolor Classics Lace Cuffed joggingbukser
Adicolor Classics Hooded Full Zip træningsjakke
Entrada 22 træningsjakke
Tiro 21 træningsjakke
Sereno træningsdragt
Primeblue SST træningsjakke
Tiro 21 windbreaker
Adicolor SST træningsjakke

Legendariske 3-Stripes og bæredygtige tiltag forenet i skelsættende træningsdragter

Når det er tid til at straffe jern eller vække kroppen til live med en givende omgang cardio. Når fodboldbanen kalder og holdkammeraterne venter. Der klæder vi dig stilfuldt på fra top til tå med ikoniske træningsdragter tilsat legendariske 3-Stripes langs arme og ben. Nostalgien vakt til live, mens der kombineres med nutidens skelsættende teknologier og bæredygtige tiltag. Vi tager kærlig hånd om den globale bomuldsdyrkning via Better Cotton-initiativet og giver dig adidas træningsdragter sammensat af ansvarligt fremstillet, blød bomuld samt genanvendte materialer. På den vis minimerer vi forbruget af ressourcer og reducerer mængden af emissioner. Tag de gode fornemmelser med dig overalt på din vej.

Fuld opbakning til dine bevægelser med en træningsdragt i stræk og stretch

Imponer med nye tricks og solide afleveringer på banens grønne græs. God pasform med alt fra løst til slankt fit tilsat strækbart materiale og stretch giver dig rig og fri mulighed for bevægelse. Intet forhindrer dig i at vippe bolden i mål eller flyve forbi modstanderen i hæsblæsende tempo. De fleksible træningsdragter bevæger sig med dig og skaber en naturlig forlængelse af din krop. Også når du finder fra træningen til hverdagen. Komforten tager med dig med de alsidige looks, der bringer stil og street til både fodboldbane og gader.

En detaljeorienterede træningsdragt beskytter dig og dine værdier

Gennemførte detaljer styrker funktionaliteten. Kraftig UV-beskyttelse er dit værn mod solens stråler, så kedelige forbrændinger ikke bliver resultatet af dagens træning i det fri. Strik og ribkrave gør op med kulde og blæst, så du kan holde varmen under køligere temperaturer. Træningsdragter fra adidas tilsat stiklommer i siden kombineret med forlommer gør det let og ligetil at opbevare de vigtige småting. Nøgler, mobil og penge gemmes sikkert af vejen med de solide lynlåse. Nu er der intet, der holder dig tilbage.