alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

træningsdragt

 
[1100]

Legendariske 3-Stripes og bæredygtige tiltag forenet i skelsættende træningsdragter

Når det er tid til at straffe jern eller vække kroppen til live med en givende omgang cardio. Når fodboldbanen kalder og holdkammeraterne venter. Der klæder vi dig stilfuldt på fra top til tå med ikoniske træningsdragter tilsat legendariske 3-Stripes langs arme og ben. Nostalgien vakt til live, mens der kombineres med nutidens skelsættende teknologier og bæredygtige tiltag. Vi tager kærlig hånd om den globale bomuldsdyrkning via Better Cotton-initiativet og giver dig adidas træningsdragter sammensat af ansvarligt fremstillet, blød bomuld samt genanvendte materialer. På den vis minimerer vi forbruget af ressourcer og reducerer mængden af emissioner. Tag de gode fornemmelser med dig overalt på din vej.

Fuld opbakning til dine bevægelser med en træningsdragt i stræk og stretch

Imponer med nye tricks og solide afleveringer på banens grønne græs. God pasform med alt fra løst til slankt fit tilsat strækbart materiale og stretch giver dig rig og fri mulighed for bevægelse. Intet forhindrer dig i at vippe bolden i mål eller flyve forbi modstanderen i hæsblæsende tempo. De fleksible træningsdragter bevæger sig med dig og skaber en naturlig forlængelse af din krop. Også når du finder fra træningen til hverdagen. Komforten tager med dig med de alsidige looks, der bringer stil og street til både fodboldbane og gader.

En detaljeorienterede træningsdragt beskytter dig og dine værdier

Gennemførte detaljer styrker funktionaliteten. Kraftig UV-beskyttelse er dit værn mod solens stråler, så kedelige forbrændinger ikke bliver resultatet af dagens træning i det fri. Strik og ribkrave gør op med kulde og blæst, så du kan holde varmen under køligere temperaturer. Træningsdragter fra adidas tilsat stiklommer i siden kombineret med forlommer gør det let og ligetil at opbevare de vigtige småting. Nøgler, mobil og penge gemmes sikkert af vejen med de solide lynlåse. Nu er der intet, der holder dig tilbage.