alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

ZX.

 
[236]

ZX har aldrig været så behagelig. ZX-sneaks omviklet af graduerende farver og colorblocking. De føles lige så gode, som de ser ud.

kollektion
Pris
239 kr. - 1.499 kr.
2391499
1 / 5
Side:af 5

DET NÆSTE KAPITEL FOR ZX

ZX 2K Boost introducerer Boost-teknologiens utrolige behagelighed til ZX. ZX 2K FLUX leverer enkelhed i sin mest tilfredsstillende form med den superbt behagelige Adiprene X. ZX 2K 4D har en 3D-printet gitterstruktureret mellemsål, der giver en unik følelse og uvurderlig komfort med hvert skridt. ZX-udvalget er designet med alle i tankerne: vælg dine ZX-sko, og oplev et niveau af komfort så tilfredsstillende, at det ikke kan forstås, kun føles.

STÆRKE ZX-FARVER

Strålende, graduerende farver rundt om hver sko giver dig farver med på vejen. Næste kapitel af ZX er mere følelse end logik. Strålende, graduerende farver på ZX 2K BOOST og ZX 2K FLUX sammensætter en fremadtænkende æstetik med det bedste teknologi for at tage ZX-skoene til nye højder. ZX cementerer sin rolle som Originals-familiens innovative silhuet, der lever i grænselandet mellem kultur og teknologi.

HVILKEN ZX ER DEN RETTE TIL DIG?

Vælg et par ZX 2K Boost-sko, hvis du vil opleve den seneste fjedrende komfort fra et par ZX-sneaks. Hver ZX 2K Boost-model samler elementer fra ZX-serien og Boost-teknologien for at skabe en ny følelse, der ikke kan forstås, kun mærkes. Hvis du gerne vil gøre ZX-retroløbesko til en del af din hverdagsgarderobe, så er ZX 2K Flux det rette valg. De blander adidas-stil fra 80'erne og 90'erne med behageligheden fra Adiprene X-sålen, og det resulterer i et strømlinet look. ZX 2K 4D opdaterer et ikon med den seneste high-tech-ydersål, som sikrer unik komfort og iøjnefaldende stil. adidas ZX-udvalget sikrer dig god komfort med ikonisk ZX-stil – farverige styles til din garderobe.