alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

ZX

 
[24]
ZX-serien er højt ydende sneakers, designet med atleter alle i tankerne: Du får en komfort så sublim, at du skal prøve den, for at forstå den. Oplev en verden af adidas’ nyeste teknologier i denne alsidige serie.

adidas ZX sneakers: Designet til motiverede løbere

Tag med adidas ind i grænselandet mellem teknologi og kultur. adidas ZX-serien er designet med alle løbere for øje. Vi har skabt en alsidig kollektion af sneakers til all-terrain, løb i byen, jogging på løbebånd og maraton-entusiaster på alle niveauer. Denne serie er en af vores mest alsidige og tekniske. Vi har øje for de små detaljer der udgør den store forskel. Hver eneste model er designet med detaljer justeret til flere typer bevægelser. Gå på opdagelse i et stort udvalg af vores mest tidløse teknologier, som det støttende Torsion-system og Soft Cell teknologier.

Fremtidens sko er her: adidas ZX sneakers

Graduerende og iøjnefaldende farver svøber sig om de futuristiske ZX designs. Sammen med adidas træder du ind i en fremtid af teknisk og specialdesignet komfort, der får både look og performance til at stråle. Ved at kombinere nyskabende teknologier, som vores mest responsive Boost-mellemsål med fremadtænkende æstetik, indtager ZX adidas skoene deres position som den mest innovative silhuet i Originals-familien. Denne kollektion er designet med inspiration fra vores lange erfaring inden for design af sko til atleter, så vi kan give din næste løbetur uovertruffen fleksibilitet og specialdesignet støtte.

Find de perfekte ZX sko til din løbestil

Du får strømlinede retroløbesko med modeller, der mikser klassisk adidas-stil fra 80'erne og 90'erne, med teknologier som Adiprene X-sålen. Få optimal returenergi med Boost modellerne, der hylder atleter, som brænder for at nå deres mål. Både voksne og børn kan booste hverdagens komfort med denne alsidige serie. Alle ZX sko til børn kommer med åndbare detaljer, fede designs i børnehøjde og et væld af farver. Selvfølgeligt designet specielt til de voksende fødder.