alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Superstar til damer

 
[133]
1 / 3
Side:af 3

Autentiske adidas Superstar til damer - det foretrukne valg siden 1969

Det strømlinede look og de skelsættende retro-fornemmelser bragt til hverdagen og dets alsidige indhold med adidas Superstar til damer, der dyrker tendenserne fra 60’erne og 70’erne. Siden 1969 har adidas Superstar damesko skrevet historie. Først var det den foretrukne sko blandt basketballspillere. Siden blev den adopteret af alle med hang til streetlook og de rene linjer. Populær og yndet frem til i dag. Nu genopstået i en stribe trendsættende fortolkninger, der omfavner nutiden, men fortsat er tro mod retro-looket og de epokegørende tendenser. Tilsæt garderoben ny mode og nyt gåpåmod med et autentisk stykke fodtøj kendetegnet af dybe rødder i adidas og atletikkens historie.

adidas Originals Superstar til damer kombinerer det ikoniske med ny teknologie

Tag komforten og modefaktoren med dig uanset, hvor dine veje leder dig hen. adidas Originals Superstar til damer er fremstillet af bløde læderoverdele, der kærtegner din fod skridt efter skridt. Den ikoniske skaltå har beskyttet basketballspilleres tæer i årtier. Det mens looket fra skaltåen har skrevet historie og nu er en helt uundværlig del af adidas Superstar til damer. Formstøbt indersål og memory-skum skaber ultimativt samarbejde mellem fodtøjet og dine unikk fodforme. OrthoLite® er lig friske fødder dagen igennem grundet de antibakterielle egenskaber, der hæmmer lugtgener. Sure fødder gjort til en del af fortiden.

Minimalistiske tendenser der bringer alsidigheden til hverdagen

Det minimalistiske ydre og strømlinede tendenser betyder, at du aldrig skal anstrenge dig for at matche dine adidas Superstar til kvinder med garderobens dele. Kombiner med jeans, kjole eller et par rå baggy eller træningsbukser. Valget er dit i de alsidige adidas Superstar damesko, der diskret leger med modeverdens nyeste indslag, men aldrig går på kompromis med oprindelse og ikoniske ydre. Arm i arm med veninderne slentrende gennem byens gader. Videre til arbejde og træning. Ingen grænser, når du finder gennem vekslende indhold og rammer.