alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Hvide sneakers

 
[860]

Hvide sneakers er et sikkert hit til alt

Hos adidas er vi ikke bange for at bruge stærke farver. Men vi er naturligvis også med på farven hvid, der danner den perfekte base til et look. Hvide sneakers udstråler perfektionisme, renhed og klassisk stil. Selvom hvid er én bestemt farve, så findes den i rigtig mange nuancer. Det er lige fra kalk, beige og elfenben til cremet og en helt steril hvid samt mange andre toner. En stor fordel er, at hvide sneakers kan fås såvel til hverdags- som til sportsbrug. Du kan selvfølgelig også bare bære dine sko til lige, hvad du lyster, for hvid kan gå til det hele. Det passer perfekt med den fleksibilitet, som vi hos adidas også dyrker. Fritidssko, løbesko, tennissko – eller en hvilken som helst anden type sportssko. Hvide sneakers ser godt ud sammen med sportstøj, hverdagstøj eller festtøj. Match dem med shorts, jeans, kjoler eller jakkesæt! Hvid kender ingen grænser.

Hvid er alsidighedens farve

Hvide sneakers er modeobjekter i sig selv. Det udvendige look fanger din opmærksomhed, men det samme gør skoene i den grad indvendigt. Du kan nyde godt af mange forskellige teknologier alt efter type af sko. Det afhænger også af, hvordan du ønsker at bruge dine nye sneakers mest. Skal det være til løb kan du eksempelvis nyde godt af Boost eller Ultraboost, som bidrager med energireturnering, så det bliver mere komfortabelt at løbe. På overdelene er Primeknit anvendt på mange af skoene. Det er strømpe-lignende looks, som helt naturligt skaber den mest optimale pasform, samtidig med, at de er åndbare. Du kan også vælge et par hvide sneakers med indbygget Adiprene, der med sine unikke sålformer og indmad skaber stødabsorbering. I sortimentet med hvide sneakers forenes det udvendige og indvendige på funktionel og moderigtig vis, så du kan dyrke sport eller slappe af med komforten i top.