alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

superstar til mænd

 
[86]
1 / 2
Side:af 2

adidas Superstar til herrer er et tidsløst design for sko som du kan elske året rundt

Du kan matche dem med alt, hvad du har i garderoben. Så alsidige er adidas Superstar til herrer. Ligegyldigt hvad du matcher dem med, giver de dig komfort og stil. Vil du have en sko, som du kan bruge hver dag? Intet problem. adidas Superstar er komfortable, det brede tårum giver ekstra bevægelighed. 

Vi vil gerne introducere dig for adidas Superstar til herre

adidas Superstar behøver nærmest ingen introduktion. De er efterhånden ikoniske indenfor den farverige verden af sneakers. De er velkendte for deres komfort og adidas' 3-Stripes på siden. De blev i begyndelsen skabt til, at modstå stød fra det hårde basketball underlag i 1970'erne. I 1980'erne fandt de vej ind i hiphop verdenen og de er i dag ikoniske inden for streetwear. Skoenes design hylder creator talenter i London og Paris. adidas Superstar til herrer har en smuk, slank silhuet og et strømlinet design. Superstar sneakers har været en del af moden, sporten og musikken i mere end 50 år. De kan ses på basketballbaner, til bryllupper og på kontorer verden over, hver dag.

Din sko skal støtte dig, også på de lange dage

Superstar kollektionerne kommer i mange farver, looks og materialer. Versionerne i slidstærk nubuck er lavet i fuldfarvet læder, for en sko som holder! De bringer dig fra gaden til banen uden besvær. Den formstøbte indersål giver støtte og stabilitet, samtidigt med at den har let stødabsorberende effekt. De minimalistiske sneakers har en ydersål i gummi og en skaltå. Sålene kommer i klassisk hvid, beige, grå og sort. Med skarpt øje for detaljer, kommer adidas Superstar til herrer i mange versioner. Fodseng af kort, nubuck læder, slidstærkt gummi og mange flere lækre detaljer. Alle skoene har fint finish og prydes med det velkendte adidas logo.