alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

0-60 BY PHARRELL WILLIAMS

Den nye collab med Pharrell Williams er formet af kreativiteten og konkurrencens ånd og har en sæsonudgave af PW 0-60. Basketballsneakeren lander i to markante colorways, der blander sportsbrug med stor stil på banen og på gaden.

ADIDAS ORIGINALS = PHARRELL WILLIAMS

adidas Originals = Pharrell Williams-samarbejdet begyndte i 2014, og det er en forlængelse af Pharrells vision om at forene folk gennem kærlighed, passion, energi og farve som led i fejringen af menneskers alsidighed.

"Det, jeg prøver at gøre, er at bruge min platform til at lade folk fortælle deres historier. Målet med samarbejdet er at give folk den mulighed"

PHARRELL WILLIAMS

Jeg har prøvet at fortælle historier, der måske ellers ikke ville blive fortalt, igennem hele mit samarbejde med adidas Originals, og jeg har forsøgt at bruge den platform til at fremskynde positiv energi, hvor vi kunne. adidas og jeg deler de samme værdier og vil ændre liv igennem sport, og det at vide, at vores arbejde kan gøre en forskel for andre, det er hvad det hele handler om. Vores samarbejde handler om at genkende og fejre forskellige farver, idéer og kulturer.
PHARRELL WILLIAMS