alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Golf · Bukser · Tøj

 
[43]

Industriledende golfbukser fra adidas, såsom Ultimate365-serien, kombinerer stil og præstationsstyrke for at give dig både flair og selvsikkerhed. Find dine go-to-golfbukser, eller find noget helt nyt.

I golf behøver hvert slag selvsikkerhed. Den selvsikkerhed kommer fra øvelse og spil, men den kommer også fra, hvordan du føler dig og ser ud på banen. adidas-golfbukser er klassikere for professionelle og amatører på touren; og de giver hver spiller noget stil og swagger, når de er på vej til deres første tee. adidas har på diskret vis inkorporeret de seneste innovationer for at sikre, at spillerne får ekstra selvtillid til hver sving. adidas tilbyder mange forskellige muligheder, om du er på udkig efter slanke golfbukser, golf-joggingbukser, golf-chinobukser eller noget tredje. Alle er specifikt designet til at give spillere, det de har brug for; f.eks. svedtransporterende materiale, der holder dig tør og afkølet, eller en vandafvisende finish til når vejret vender (eller du ved et uheld spilder...). Disse golfbukser giver dig alt, du har brug for – selv det, du måske ikke har tænkt over, såsom silikonebåndet i taljen, der holder trøjen i dine Ultimate365-bukser på plads, hvis det er sådan, du foretrækker at spille.