alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Outdoorjakker til damer

 
[288]
1 / 6
Side:af 6

Outdoorjakker til damer: når vejret er en udfordring

Hold vejrets elementer på afstand i outdoorjakker til damer. De er designet til at modstå, hvad end der kommer din vej fra oven eller fra siden. Sne, blæst, regn eller solskin. Nyd dem hver især i det rette overtøj fra adidas. Vandreture, vintersport eller en tur på MTB. Ingen elementer kan gennemtrænge overfladerne. RAIN.RDY er din teknologiske redning, når bygerne styrter ned. De vandafvisende udviklinger holder dig tør i naturen. Så du ikke skal stoppe din løbetur eller krybe i læ på cykelturen. Brug hætten og snør vindkraven til for at holde på varmen. Det er det eneste, du behøver, for COLD.RDY sørger for både vind- og vandbeskyttelse. Outdoorjakker til damer i tidens sporty trends eller klassiske looks klæder dig på til både sport og hverdag. De rette silhuetter og feminine detaljer beviser, hvordan mode og funktionalitet smelter sammen.

Friluftsjakker til damer – indtag by og natur topfunktionelt

Udendørslivet giver dig fornyet energi. Frisk luft og smukke udsigter kombineret med motion. Det bliver ikke bedre, når du topper dit look med outdoorjakker til damer. Når du befinder dig midt i naturen eller i byen, kan du sætte ekstra pris på dit overtøj. Bæredygtighed er højeste prioritet hos adidas. Genanvendte materialer har fokus på reducering af emissioner og resurser. Primegreen er et tiltag, hvor intet nyt plastic tilsættes. Vi bruger, hvad der er tilgængeligt i forvejen. Åndbare materialer opretholder et ventilerende klima omkring overkroppen, så du forbliver tør og komfortabel. Perfekt til sport, når du er oppe i omdrejninger. Træk i lette jakker, som forårsjakker og sommerjakker, når vejret er bedst. Brug ærmeløse veste i overgangssæsonerne og dyrk vintersport i dunjakker med fyld - og overflader, der ikke lukker så meget som et vindpust ind. Outdoorjakker til damer er din behagelige beskyttelse året rundt – altid med et moderne adidas-tvist.