alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Five Ten sko

 
[48]
Five Ten Brun Five Ten hueFive Ten Brun Five Ten hue

Five Ten hue

Five Ten

Five Ten – grib fat i naturen og brug den effektivt

Måske du ikke var klar over det. Men Five Ten er en del af adidas. Mærket med de stolte rødder og den professionelle erfaring har været under vores vinger siden 2011. Udviklingen fortsætter til ypperste innovative niveau, så du kan få endnu mere ud af dine anstrengelser i by og natur. Five Ten er kollektionerne, du kan forlade dig på, når cyklen skal luftes, eller når du skal klatre eller vandre. Tøj, sko og tilbehør optimerer din performance. Mærk komforten fra de genanvendte materialer, der reducerer emissioner, og føjer et miljøvenligt aspekt til tøjet. Giv dig fuldt ud på MTB og tag fat på klippevægge på vejen mod toppen. Hold kroppen tør hele vejen med AEROREADY, som er fugtabsorberende ned til mindste detalje. Tag af sted før solopgang eller sent på aftenen og lad refleksdetaljer lyse op i mørket på din vej.

adidas Five Ten beskytter til de vildere sportsgrene

Kan du ikke få nok af adrenalinsuset i højderne og fuld action på offroad trails? Så vil du også elske Five Ten. Mærket som klæder dig på til både cykling, klatring og vandring. Du kommer ud i alle hjørner med din fysik. Men bare rolig – den nyeste teknologir holder dig på rette spor. Åndbart tøj skaber komfort og luft om kroppen, så du undgår at overophede, mens tilbehøret holder UV-stråler af vejen. Fodtøj er det helt store omdrejningspunkt hos Five Ten. Dine fødder er nerven til næste ryk på klatremuren samt næste kraftfulde tråd i pedalerne. Især skoenes ydersåler falder i øjnene. Stealth®-gummi sørger for et solidt greb, uanset hvad du betræder på din tur. Mærkets velkendte prikker på undersålerne har skabt jubel på sportsscenen både ude og inde. De bider sig fast i underlaget med største sikkerhed. Læg dertil masser af støddæmpning og du er flyvende på farten.