alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Five Ten-klatresko

 
[12]

Nå til tops med Five Ten-klatresko fra adidas

Klatring er en sport, der sætter store krav til dine evner og udstyr. Med Five Ten-klatresko fra adidas får du et sublimt greb om selv de mindste flader takket være designet skabt til edging og gummi-belægningen ved tåområdet. En Stealth® C4-ydersål forvandler alle zoner til klatrezoner ved at give dig et ultimativt greb og fodfæste på underlaget. Nu kan du tage fra og hænge ved, når det går vildt for sig på klatrevæggene ude og inde. Friktion og kraftoverførsel er nøgleordene, der fører dig til hele vejen til toppen. Er du klar til at tage din sport til det næste niveau i disse performance Five Ten-klatresko fra adidas?

Five Ten-tilgangssko lader dig gå i et med sporten

Mærk komforten. Mærk adrenalinen. Disse Five Ten-klatresko klinger behageligt til din fod takket være den soklignende og tætsiddende pasform. Stram til, og juster dine Five Ten-tilgangssko ved hjælp af de smarte velcroremmer eller snørebånd. Disse strømpeinspirerede Five Ten-klatresko går i ét med dig og din klatresport. Nu er der intet, der holder dig tilbage, når højderne kalder.

Bæredygtige dele fuldender klatrelooket

Fuldend klatreoutfittet ved at supplere dine Five Ten-klatresko med en T-shirt, trøje eller et par shorts fra samme kollektion. Klatring er en rå spot. Det samme er disse stykker tøj fra adidas, som dyrker de trendy farver og de bæredygtige produktionsformer. Primegreen er ordet for moderne dele sammensat af højtydende, genanvendte materialer. Ligeledes finder du overdele fra adidas fremstillet af blødt, genanvendt bomuld. Vi skruer ned for brugen af naturens ressourcer, så du bedre kan nyde den, når du er i fuld færd med at kravle til tops. Samtidig får du stretch og stræk, så du kan tilføre din sport et ekstra element af fleksibilitet. Buk dig, stræk dig, nyd friheden. Disse dele følger enhver af dine bevægelser.