alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vægtløftningssko til kvinder

 
[10]

Ekstra komfort og stabilitet med specialdesignede adidas kvinders vægtløftesko

Skab nye mængder af komfort, når det igen er tid til at løfte vægtstangen højt over hovedet og hive det ekstra sæt med stangen hjem. Fuld power. Intet forhindrer dig i at yde dit bedste. De specialdesignede adidas vægtløftesko til kvinder er udformet til dig, der vil have stabilitet og fuld kontrol i din vægttræning. En struktureret vævet overdel leverer en fastlåsende og smal pasform, som klinger til foden på komfortabel vis og efterlader dig med et solidt fodfæste. Forstærket forfod og hæl med polstret bagfod øger din performance. Tætsiddende og let. Lige til at træde i med den smarte lukkekombination af velcro og snøre. Det er den ultimative makker til dig, der ikke er bange for at kaste dig over de krævende og tunge vægtløft. Og det uanset, om du foretrækker udendørsfaciliteter eller fitnesscentret, når dagens træning skal hentes hjem.

Fuld sikkerhed og bevægelighed iført et par kvinders vægtløftesko fra adidas

Fuld beskyttet i et par solide kvinders vægtløftesko, uden at du går på kompromis med smidigheden. Den fleksible forfod er designet til at give dig rig mulighed for at bevæge tæerne, så du kan finde et godt afsæt, inden du lægger an til dine vægtløft. Den frie bevægelighed kompromitterer ej dit fodfæste. Kvinders vægtløftesko fra adidas er udarbejdet med skridsikre og kraftige ydersåler af gummi. Din sikkerhed for øje, når det går vildt for sig med udfordrende øvelser som squat, dødløft og benpres. TPU-kile i mellemsålen er lig ekstra støtte.

Skoen, der kræver opmærksomhed og fuldender dit outfit

Et design, der vækker opsigt fra klassisk farvevalg til det prangende. Vægtløftningssko til kvinder sætter prikken over i’et på dit outfit med sit på én og samme tid edgy og elegante design. De historiske 3-Stripes omfavner din fod, men tag dig ikke af de misundende blikke, der ser din vej.