alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Trail-Løb · Jakker

 
[12]

Bliv klædt på til trailløb

Trailløb er en fantastisk måde at få motion på. Trailløb handler populært sagt om at løbe af sporet. Når du løber trail, løber du derfor ofte i uvejsomt terræn og væk fra de etablerede stisystemer. Samtidig er trailløb ofte længere løbeture i modsætning til crosscountry løb. Det sætter selvsagt nogle krav til det udstyr, du har med, og det tøj, du løber i. Du har nemlig brug for at være forberedt på lidt af hvert. For eksempel er det ikke lige meget, hvilke jakker til trailløb du har med i din oppakning.

Klæd dig i lag

De erfarne trailløbere klæder sig på i lag. På den måde kan de nemlig altid tage et lag tøj af eller på i takt med, at de får det koldere eller varmere. Basislagetget skal lede sved og fugt væk fra kroppen, mellemlaget skal isolere, og det ydre lag skal beskytte dig mod elementerne. Typisk er det ydre lag  lag en god vandtæt en trailløb-jakke, en trailløb vandtæt jakke eller endda en jakke til bjergløbtil trailløb eller bjergløb. Men hvordan finder man de perfekte jakker, og det nok med én?

Løbejakken er det perfekte ydre lag

Hos adidas finder du et stort udvalg af jakker til trailløb. Men der er flere ting, du skal overveje, når du køber din løbejakke. Skal den være vandtæt eller meget åndbar? Hvor meget må den veje, og løber du med rygsæk? En letvægtsjakke eller åndbar windbreaker, som nemt kan puttes i en taske, når den ikke bruges, og som kan tages på udover din løbetaske, er for eksempel oplagt til dig, der løber konkurrenceløb. Skal du løbe langt med oppakning, kan en regnjakke være oplagt at have med i løbetasken på din løbetur. Dog er en regnjakke bedst til ture i roligt tempo, da de ofte er mindre åndbare end almindelige windbreakere.