alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mountain bike · Shorts

 
[7]

Offroad og vilde bevægelser muliggjort i smidige MTB-shorts

Ujævnt terræn og vekslende højder, der tigger og beder om at blive indtaget. Bakker, bjerge, skove. Valget er dit, når det er tid til at få grus under hjulene. Naturen er en sand legeplads for modige sjæle. Er du en af dem? Hold dig ikke tilbage, når kvalitetstimer i cykelsadlen er inden for rækkevidde. Smidige MTB shorts fra adidas med unik firevejs-stretch giver fri bevægelse til hæsblæsende ture på den tohjulede. Det fleksible finish og bløde stof betyder, at det står dig frit for at kaste dig over udfordrende offroading og krævende underlag. Dine mountainbikeshorts med stretch vil automatisk bevæge sig med dig, også når det spidser til i terrænet.

Dediker fokus til din sport i beskyttende, detaljeorienterede mountainbikeshorts

Opdag detaljen, der gør forskellen, iført adidas MTB-shorts med beskyttende kile i skridtet. Nu er der ingen grund til at bekymre dig om, hvorvidt de ædlere dele kommer i karambolage med cyklens saddel og stel. Komforten bevares fra start til slut, når du supplerer den udfordrende MTB-sport med et par mountainbikeshorts fremstillet af bløde, elastiske materialer som blandt andet nylon og elastan. Der er tilmed rig mulighed for opbevaring af mindre ejendele med MTB-shorts tilsat praktiske og rummelige forlommer med lynlås, hvor den kraftige lynlåslukning giver ekstra sikkerhed og ro til din sport, så du kan dedikere tid og fokus til din sport. Vær tilstede i det, der for alvor betyder noget for dig.

Rå og klassiske udtryk, der bringer alsidighed til dit outfit

Det rå og sporty look til dig og din cykel. Ingen hæmninger. Ingen begrænsninger. De trendy MTB-shorts fra adidas kombinerer klassiske farver med skarpe velovervejede linjer, så intet stjæler fokus fra din sport. Suppler dine alsidige shorts med enhver af garderobens overdele. De simple og klassiske farver sætter ingen grænser for kombinationsmuligheder.