alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skijakker til herrer

 
[12]

Skijakker til herrer sender dig velforberedt gennem sneen

Når løjperne kalder og snowboardet trænger til at blive finpudset, så venter udvalget med skijakker til herrer på dig. Du skal pakkes ordentlig ind, når frosten bider i læberne og snedynger fyger til siderne. Skijakker til herrer er designet lige efter bogen – og mere til. Varmen kan du under alle omstændigheder holde. PrimaLoft® er den teknologiske egenskab, som både yder isolering og åndbarhed, når du er på farten. Dermed kan du få pulsen op og dyrke snesport med høj intensitet samtidig med, at du holder kroppen tør. Vind- og vandafvisende overflader lader elementerne glide af materialerne, så komforten er i top i al slags vejr. Nyd endelig de beskyttende tekstiler mod kroppen. Genanvendelighed er nemlig altid et tema hos adidas, hvilket også gælder for kollektionerne med skijakker til herrer. Emissioner reduceres og du kan have samvittigheden i orden på løjperne.

Vinterjakker til herrer: det ydre skjold mod frosten

Selv når du ikke lige er aktiv i sne, så brug hellere end gerne dine skijakker til herrer. Hele vintersæsonen kan holdes for døren i noget af dette tekniske overtøj. Ekstra albue- og skulder-rum giver dig fri bevægelighed, når du dyrker sport i din skijakke. Kan du slet ikke få nok af blødhed, så vælg en model med dun, som både er let og isolerende. Funktion og mode i bedste forening. adidas skijakker til herrer klæder dig praktisk på til sport og samtidig fremstår du skarp, når fritiden skal nydes. Høj stormkrave, rummelig hætte og elastikker om ærmerne er alle sammen detaljer, som holder elementer på afstand. Du kan pakke dig ind bag hermetisk lukkede lynlåse og flade forseglede sømme, så ikke et vindpust trænger ind til kroppen. Skijakker til herrer er til mere end brug i uge 7. Få glæde af modstandsdygtigheden i alle de kolde måneder!