alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Skibukser til damer

 
[16]

Svar igen når pisterne kalder med skibukser til damer fra adidas

Indtag pisterne med nye mængder af komfort og fit. Vintertid er lig udfoldelser i sne og bjerge. adidas skibukser til damer er sammensat med et skarpt fokus på detalje og teknologi. Sublime vandafvisende og PCI-fri overflader holder dig tør og varm, når tiden er inde til at boltre dig i sneen. Hverken fugt eller vind trænger igennem de kraftige overflader. Varmen forlader deraf aldrig kroppen. En symfoni af kraftige materialer som isoli, polyester, nylon og elastan. Softshell er lig optimal bevægelsesfrihed og åndbarhed. To vigtige elementer, når vi taler et aktivt liv på løjperne. Slalom, spring og langrend er ingen udfordring, når du er iført skibukser til damer med firevejs-stretch. Du har ultimativ frihed til at bevæge dig uanset din foretrukne skisport.

Dame-skibukser med sporty appeal og fri bevægelighed

Træk i et par skibukser til damer, og spænd ski eller snowboard for fødderne. Et skarpt look med stilrene farver, sporty designs og legendariske 3-Stripes. Sublim og tætsiddende pasform med atletisk og strækbart materiale. Bukserne går i et med din krop og følger hver eneste bevægelse. Mulighed for at justere pasformen med snore og opslag, så du får et par dame-skibukser, der afspejler det unikke i dig. Gennemførte funktionelle detaljer øger komforten. Blandt andet fyldige lynlåslommer for og bag, så du kan gemme nøgler, pistekort og mobil sikkert ad vejen. Suppler og fuldend dit look med skibukser til damer fra adidas.

Dyrk det multifunktionelle med et par skibukser til damer

Hvorfor nøjes, når du kan få flere funktioner i et og samme stykke tøj. Foruden sne og skisport er adidas skibukser til damer optimale til vandring under kølige temperaturer. De kraftige vind- og vandafvisende overflader beskytter dig mod vejrets luner, mens den frie bevægelighed forårsaget af det strækbare stof gør hvert et skridt til en leg. Dit liv. Din sport. Du bestemmer formålet.