alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Skibukser til herrer

 
[4]

Fri udfoldelse på pisterne med strækbare adidas skibukser til herrer

Vinter og bjerge er et sandt slaraffenland for legesyge sjæle med hang til skisport og adrenalin. Vi gør dig klar til pister og sne med strækbare og komfortable skibukser til herrer i letvægt fra adidas. Unik firevejs-stretch og fleksibelt materiale af nylon og elastan harmonerer med din krops vekslende bevægelser under intense udfoldelser på ski eller snowboard. Tilfør din skisport ny bevægelighed og mobilitet. Den sublime pasform og det strækbare materialevalg gør dine nye skibukser til mænd til en naturlig forlængelse af din krop, hvoraf intet hæmmer eller begrænser. Fuldt fart frem. Slalom, langrend eller spring. Valget er dit.

Få bugt med vejrlige udfordringer iført vandafvisende skibukser til herrer

Vintervejr er lig våde omgivelser og kølige temperaturer. Beskyt dig selv på optimal vis, og tag komforten med dig, når du lægger an til at spænde skiene for fødderne og finde vej til de uimodståelige bjergtoppe. Et par funktionelle skibukser til herrer med vind- og vandafvisende overflader og holdbar DWR-belægning er den ultimative beskyttelse mod vejrets luner og de våde elementer. Nu kan du bevare de tørre fornemmelser og holde varmen i takt med, at du giver dig hen til leg og udfoldelse i sne og vinterlandskab.

Ultimativ pasform med justerbare detaljer og gennemførte snit

Et skarpt og stilrent appeal er tilføjet sortimentet af skibukser til herrer. Klassiske farver og rene linjer, der dyrker det rå og sporty look, så du kan stå distancen og se skarp ud, når udfordrende pister kalder og indbyder til at blive opdaget og overvundet. Velovervejede snit og elastiske taljer med justerbare løbesnore resulterer i skibukser til herrer med sublim pasform, der kan tilpasses din krops unikke former. Bevægelighed og fit er i fokus, så du kan yde dit maksimale med ski eller snowboard spændt for fødderne. Fuld opbakning til dine udfoldelser.