alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vandretøj

 
[343]
1 / 8
Side:af 8

Det rigtige vandretøj til situationen

Med adidas kan du finde det rigtige trekkingtøj til den næste udflugt, uanset om det er sol eller regn. Her finder du både T-shirts, shorts og lette jakker, til de mere varme ture, samt lange bukser, trøjer og dunjakker til efterårets og vinterens kamp mod elementerne. Du finder alt lige fra lækre dunjakker med adidas Conextbaffles-dunkonstruktion der er både vindtæt og vandafvisende til trøjer, T-shirts med mere, der for eksempel kan være fremstillet af genanvendt polyester, for at skåne vores miljø og spare på vores resurser under produktionen. Det er ikke bare vigtigt, at du kan være tryg og nyde god komfort, nej når du er ude at nyde naturen, så gør adidas sit for at arbejde for mindre miljøbelastende produktion. Dele af tøjet til sommerbrug er i øvrigt konstrueret med indbygget UPF 50+ UV beskyttelse. Alt for at du skal kunne føle dig tryg og godt tilpas, med hjælp fra den seneste teknologi.

Behageligt til mode i selv det værste vejr med trekkingtøj tilpasset vejr og vind

Om du er taget på hike i Telemarken i Norge, vandrer på den jyske hede eller i de svenske fjelde, så er her tøjet du kan nyde oplevelsen bedst muligt i, samtidigt med at du kan stole på, at du får den bedste kvalitet og beskyttelse med elementerne. Men selv teknologisk avanceret tøj og udrustning må da også gerne se godt ud og det har du mulighed for at finde her. Du kan også købe de enkelte beklædningsdele enkeltvis, således du både kan sammensætte netop den udrustning du har brug for og trives bedst med, men også så du kan sammensætte et udseende som du har det godt med og som bedst udtrykker netop din personlighed. Selv med tøj til vandreture skal du jo kunne være dig selv og vælge det udtryk som passer.