alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Snowboardjakker til damer

 
[8]

Hold varmen på pisterne med snowboardjakker til damer fra adidas

Savner du, at suse ned af pisterne? Intet slår den følelse af frihed du får, når du bevæger dig frit ned af bjergsiderne. For at du kan få total frihed, skal dit tøj ikke holde dig tilbage. Du skal forblive varm og så skal dit tøj være åndbart. Vores snowboardjakker til damer holder dig varm og glad, når du suser ned af tinderne eller klatrer i koldt og snefyldt vejr. Flere af vores jakker er spundet af plastic som er opsamlet, før det havner i havet. Jakkernes vandtætte, sømforseglede yderlag beskytter dig mod stærk vind, sne og regn samtidig med, at det leder sveden væk fra kroppen. De formsyede albuer giver dig total bevægelsesfrihed - bevægelighed i al slags bjergterræn og gør det let for dig, at suse ned af pisterne. Jakkerne med hætter er forstærkede og justerbare, hvilket giver plads til, at have en hjelm indenunder. Vil du gerne være med til, at gøre noget godt for jorden, når du gør noget godt for dig selv og køber en ny jakke til vinterens snowboardtur? Flere af vores snowboardjakker til damer er fremstillet i samarbejde med Parley for the Oceans. Dele af stoffet er lavet af Parley Ocean Plastic™, som er lavet af plasticaffald opsamlet fra strande og kystområder, før det ender ude i vores allesammens verdenshave.

Snowboardjakker til damer som vil have det hele ud af eventyret 

Vil du bevæge dig ud fra pisterne med snowboardet under armen og gå på opdagelse? Dette kræver, at du har tøj som kan holde dig varm hele dagen. Når du udforsker terrænet til fods eller på langrend, har vores isolerende veste din ryg. De passer komfortabelt over dit tøj, når dagene bliver kolde og du har brug for ekstra varme.