alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Vægtløftning

 
[16]

Vægtløftning medfører ekstreme belastninger og derfor ekstra pålideligt udstyr

Når man udfører en så intens sport som vægtløftning, hvor din krop og din udrustning udsættes for korte, men ekstremt intense belastninger, så er det vigtigt at du har udstyr du kan regne med. adidas leverer, med sin erfaring med atleter fra hele verden, udrustning du kan være tryg ved. Her er sko som sikrer du har et solidt, fast greb og at dine fødder ikke pludselig glider, takket være teknologi som slidstærkt Adiwear-ydersål. Sko som giver din fod den fasthed og støtte den har behov for, uden at virke ubehagelige. Den klassiske vægtløftningsdragt er naturligvis udført i et behageligt, strækbart materiale som er svedtransporterende og let, for at give dig den absolut bedste følelse og distrahere mindst muligt når du står i øjeblikket. Farvemæssigt er dragterne primært i de tre klassiske farver: Rød, blå og sort. Dragterne er i øvrigt primært fremstillet af genanvendt polyester, så miljøet får lidt ekstra støtte med i kampens hede også. Specialudviklede strømper, der når op til knæene, indgår også i programmet. De er skabt til at sikre dig et godt, fast greb og samtidigt minimere risikoen for vabler.

Det gode greb vigtigt når du skal løfte og presser dig selv

Derfor er adidas sko til vægtløftning fremstillet med specielle såler, netop beregnet til at sikre et godt, sikkert og fast greb til underlaget ved vægtløftning, med indbygget støtte hvor foden har brug for dette. Samtidigt er skoene lavet så lette som muligt. Skoene er desuden udstyret med overdele, som støtter din fod på de rette steder til vægtløftning, men samtidigt er behagelige og åndbare. Skoenes specielle, og minimalistiske udformning gør dog også at du nok skal se efter andre modeller, hvis ikke du specifikt er på jagt efter vægtløftningssko. Det er så specielt tilpasset netop vægtløftning disse sko er.