alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

NMD R1

 
[90]
1 / 2
Side:af 2

Find din indre nomade frem med adidas NMD R1

Bevæg dig på en ny måde med adidas NMD R1. Giv dig hen til et stykke fodtøj, der rykker dig og bringer nomaden frem i dig. Livet er ikke skabt til kun at leves et enkelt sted. En verden af oplevelser venter, hvis du tør at give slip. Ryk dine grænser, og tag komforten til et hidtil uset niveau med vores skelsættende adidas NMD R1. Primeknit er den sømløse soklignende beklædningsdel, der omfavner foden og giver sublim støtte dagen igennem. Overdele i strik efterlader dig med en tætsiddende pasform, mens formstøbt og elastisk EVA-mellemsål bringer støddæmpende effekter til hvert skridt, du tager. Boost er teknologien, der returnerer energi for hver gang, du sætter foden i underlaget. Skader på led og knæ er fortid med de beskyttende egenskaber. I stedet kan du byde velkommen til fremtidens fodtøj og rykke ind i en ny æra inspireret af nomaders konstante bevægelse. Grib livet, og vælg fodtøj, der fremmer frem for hæmmer.

adidas NMD R1 bringer dig fra løb til hverdag til byliv

Komplimenter dit outfit med adidas NMD R1 i strømlinede klassiske designs. Intet er overladt til tilfældighederne. Skarpe linjer og stilrene farver. Legendariske 80’er tendenser blandet med et futuristisk og banebrydende look. En ny fortolkning, der stiler efter at tage verden med storm. Modeikoner centeret om det urbane, det rå og det uimodståelige. Stik i et par adidas NMD R1, og mærk fødderne hige efter bevægelse. Den ultimative sko til løbeture, hverdag og byliv. Alt kombineret i et stykke fodtøj, så du kan rykke fra A til B uden behov for at skifte sko undervejs. De ultralette materialer gør det svært at modstå lysten til intense bevægelser. En ny livsglæde spirer i det indre. En uimodståelig lyst til at indtage verden. En nomade er født.