alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Y-3 Classics-polotrøjer

 
[5]

Y-3 Classics-polotrøjer fra adidas i tidløs stil 

Y-3 Classics-polotrøjen er et klassisk og elegant stykke beklædning i minimalistisk stil i let bomuldspiqué med traditionel polokrave i ribstrik og Y-3-logoet broderet på i kontrastfarver. Y-3-serien findes til mænd med både korte og lange ærmer samt i en særlig version med lynlås til kvinder. Pasformen er vid og komfortabel, hvilket gør, at Y-3 Classics er velegnede til både at sidde uden på eller inden for bukseremmen alt efter, hvad du selv ønsker, og hvilken anledning du ønsker at gå med dem. Vælger du en Y-3 Classics, har du derfor et stykke beklædning, du kan tage på, næsten lige meget hvor du skal hen.

Y-3 Classics – til enhver lejlighed

Y-3 Classics-polotrøjerne er designet i klassiske, neddæmpede farver, som gør, at man kan have dem på til mange forskellige lejligheder, hvad enten det er sport, arbejde, ferie eller en gardenparty. Seriens simple, afslappede designs og afdæmpede farver gør, at du kan kombinere dem med for eksempel en blazer til formelle lejligheder, et par shorts til en tur på stranden eller boldbanen eller jeans og adidas-sneakers til almindelig hverdagsbrug derhjemme eller på arbejdet. Hvis du har flere Y-3 Classics-polotrøjer i din garderobe, er du derfor klædt på til næsten enhver lejlighed, og de lange ærmer gør det også muligt at gå med dem året rundt.

Y-3 Classics – bevar komfort med omsorg

Derfor er Y-3 Classics-serien et godt valg. Til polotrøjerne har vi valgt et bomuldsstof, som både er åndbart og føles let og behagelig mod huden, samtidig med at det er robust. For at bevare den komfort, som Y-3 Classics giver, er det derfor vigtigt, at du sørger for at følge de vaskeanvisninger, der følger med produktet. Husk at vaske på kun 30 grader og undgå at bruge tørretumbler. På den måde kan du bevare tekstilets kvalitet og lethed i mange år, hvad enten du går klædt i adidas Y-3 Classics til sport, hverdag eller fritid.