alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

UNITED BY SUMMITS

I bjergene eller i storbyen, der er høje tinder alle steder. Lad os finde din.

HVAD ER DIT DRØMMEEVENTYR?

Uanset hvordan det ser ud, er det her din chance for at få det til at ske. TERREX vil hjælpe 3 mennesker med at realisere deres eventyr med ekspertise, support og produkter. Fortæl os din drøm, og vi kan hjælpe dig med at opnå den.

HVORDAN MAN ANSØGER

For at ansøge skal du blot beskrive din idé. Hvis den bliver valgt, har du mulighed for at dele din vision mere detaljeret med en video. Vi leder efter idéer i tre kategorier: FÆLLESSKAB, BÆREDYGTIGHED OG EVENTYR. Vinderne vil blive filmet som en del af United by Summits-kampagnen. Der lukkes for ansøgninger: 14. oktober 2022.

Naturen er for alle. Naturen er det bedste sted at nå dit sande potentiale, være en del af et fællesskab og vise din kærlighed til miljøet. Uanset hvordan dit drømmeeventyr ser ud, kan vi hjælpe dig med at nå dertil.

Enjoy exclusive rewards from our partners through the App Hub

Eksklusive Fordele

Få din gratis belønning eksklusivt i adidas-appen

United by Summits

Det er tid til at gå efter nye højder med adidas TERREX. De kan være overalt i naturen. Ikke kun på toppen af et bjerg. Lige så snart du opdager noget nyt, bryder igennem en barriere eller er i kontakt med naturen, har du nået nye højder. Fordi naturen er for alle, og naturen er det bedste sted at nå dit sande potentiale, skabe forbindelse til omverdenen og vise omgivelserne noget kærlighed. Så uanset hvordan dit drømmeeventyr ser ud, så er det din chance for at gå efter det. United by Summits fra adidas TERREX fortæller historier om legender, der har nået toppen. Såsom Caja Schöpf og Raphaela Haugh, som opdagede den befriende kraft ved at være fri i den store natur i vores snehistorie. Eller Adaptive Climbing Group, hvis rejse i klatring handler om at acceptere, hvem du er, og stå ved det. Så er der Lise Billon & Melissa Le Nevé, hvis historie om bjergbestigning beviser, at jo dybere et venskab er, jo mere meningsfuldt er det at nå toppen. Glem ikke de fantastiske byfolk i Camp Yoshi, der skabte udvikling ved at bevæge sig uden for deres komfortzone i historien om by og vandreture. Den ydmyge fremtidige rollemodel for BMXere over hele verden, DeMarcus Paul, fandt værdien i at finde en familie i fællesskabet i vores historie om cykling. Og endelig begyndte Ruth Croft, Lu Yangchun & Eliza Zheng på en rejse mod at blive endnu bedre i vores historie om trail-løb. Deres historier om at nå nye højder er inspirerende hver især, men sammen viser det, at vi alle er United by Summits. Det eneste, vi skal gøre, er at prøve noget nyt, når vi tager ud i naturen.
* KØB ER IKKE NØDVENDIGT. Ansøgere skal være mindst 18 (og være af myndig alder) og hjemmehørende i et kvalificeret land samt opfylde alle andre betingelser og krav. Prisens værdi er 1000€ (detailværdi) i produkter og muligheden for at få adidas til at fortælle din Summit-historie i adidas TERREX United By Summits-kampagnen. Ansøg senest den 14. oktober 2022 kl. 23.59 (UTC). Yderligere økonomisk støtte til Summit-mål kan blive tilbudt af adidas og underlagt en skriftlig aftale underskrevet af adidas og vinderen. Vinderne er ansvarlige for at få alle de nødvendige tilladelser til deres individuelle Summit-mål. Vinderne skal opfylde alle krav om accept af præmier, herunder, men ikke begrænset til, at underskrive standardvilkår for at optræde i reklamekampagnen og frigive ansvar. Klik her for at se alle vilkår og betingelser, bedømmelseskriterier, kvalificerede lande og alle præmiedetaljer. Klik her for at se alle vilkår og betingelser, bedømmelseskriterier, kvalificerede lande og alle præmiedetaljer.