alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

MTB tøj

 
[41]

MTB tøj: når off-road skal være ekstra godt  

Din cykel står endnu engang klar til at tage dig med ud på vilde eventyr i den friske luft. Det samme gør dit MTB tøj, som er skabt til formålet. Spænd hjelmen, snør skoene og tag de lag tøj på, som passer til dagens vejrudsigt. Vejret er aldrig en forhindring for dine sjove ture i skoven. Med dit funktionelle undertøj på plads kan du bygge ovenpå efter forholdene. Vores eget undermærke, Five Ten, er skabt specifikt til klatring og MTB, så du er i helt trygge hænder. Stjerneatleter giver også deres besyv med, så du altid er skarpt klædt på med komforten i behold. En blød T-shirt i bomuld er næste lag på kroppen. Brug den som første beklædningsgenstand direkte mod huden – AEROREADY sørger for at fugtabsorberingen er intakt. Du holder dermed kroppen tør, selv når pulsen er på sit højeste.  

Mountainbike-tøj redder enhver cykeldag  

Komforten på en cykel begynder med tøjet. Rummelig pasform og bløde indersider giver det perfekte afsæt, når den tohjulede skal luftes. Løstsiddende tekstiler og masser af luft omkring arme og ben sender dig frit afsted på trailet. De mange udfordringer fra grene, grus og mudder, der pisker omkring dig, kan du sikre dig imod med langærmede trøjer og jakker. Vindtætte og vandtætte overflader holder elementer på afstand, så alt slags vejr er cykelvejr. Dit MTB tøj lader dig mikse og matche ud af vejrproblematikken. Det giver dig alle odds for lige at nå den næste bakketop – også selvom mørke skyer truer i horisonten. Genanvendte materialer løfter din cykeltøjskollektion til det næste niveau inden for bæredygtighed. MTB tøj fra adidas er streetsmart beklædning beregnet til trails lige så vel som til hverdagsbrug. Farver, former og kvalitet er sammenlagt din kropsbeskyttelse på farten. Freeride, Downhill, Cross Country eller blot en tur langs marinaen. Du vil blive drevet af komforten.