alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Kvinder · Yung Series

 
[4]
kollektion
Pris
599 kr. - 700 kr.
599700

Yung damesko, en solid og behagelig klassiker

Her får du et par robuste sko i 90’er retro-look med overdel af ruskind og mesh, der er helt i tidsånden og med god åndbarhed til fødderne. En tyk og solid sål er også en vigtig del af skoenes udtryk og udformning med et solidt slidmønster, som giver et godt greb i de fleste situationer. Som prikken over i’et er skoene naturligvis udstyret med adidas ikoniske 3-Stripes på siderne som en del af skoenes sammenhængende designudtryk. Pløsen er også dekoreret med adidas og med det ikoniske Trefoil-logo. Yung dameskoserien er ikke så meget skabt til en bestemt sport eller bevægelsestype, men er derimod udformet til at være lidt af en allrounder, som kan bruges til lettere træning såvel som afslappet hverdagssko eller på skateboardbanen, hvor det gode greb også kan vise sig ekstra praktisk. Skoene er også udformet brede, så de kan sidde afslappet og behageligt om din fod. Sammen med sålen og dens greb hjælper det med at give en god balance.

Et solidt, men afslappet look

Yung damesko kan være det perfekte valg til dig, når du vil have et par sko, som er behagelige, afslappede og samtidig føles trygge at have på. De kan understrege et ned-til-jorden look og stil og være med til at sige: "Her kommer jeg". Yung damesko kan på ingen måde beskrives som hverken lille eller elegant, så du skal være forberedt på, at du får en flot og behagelig sko, men som også en sko, der ser godt ud og fortæller noget om dig og din stil, som du så kan vælge i en farve eller farvekombination, som du selv føler dig tilpas med. Uanset hvad så får du her en behagelig, solid og sikker sneakers, der kan bruges hele året og både udendørs og indendørs.