alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

NMD R1 til damer

 
[63]
1 / 2
Side:af 2

Bring din indre nomade frem med adidas NMD R1 til damer

Har du også svært ved at sidde stille? Hvorfor så forsøge… adidas NMD R1 til damer er skabt til et liv i bevægelse. Gå igennem hverdagens vekslende indhold iført designs og funktionalitet, der er hentet med inspiration fra de omvandrende folkefærd. Nu er det tid til at bringe den indre nomade frem i dig. Opdag dit potentiale med strømlinede og moderigtige dame-NMD R1, der med sit alsidige retrolook ikke kender til grænser for sammensætning med garderobens mange dele. Det mens du lader markedets nyeste teknologier kærtegne dine fødder i hvert et skridt. EVA og Boost er de innovative mellemsåle med sublim og beskyttende stødabsorbering, så du undgår smerter og skader på led og knæ. Også når du skruer op for tempo og intensitet på de ugentlige løbeture. Med spændstig Boost får du ligeledes energireturnering for hvert et skridt. Før du får set dig om, er du nået i mål med dagens løbetur.

Specialdesignede NMD R1 til damer leverer komfort og fit til hvert et skridt

Slip for at bruge unødig tid på at gå dine adidas NMD R1 til damer til. Sublim pasform fra start til slut. Den sok-lignende tekstiloverdel og konstruktion smyger sig om din fod på samme vis som et par strømper ville gøre det. Det betyder en overdel med skelsættende mængder af støtte og komfort. Kilometer efter kilometer. Dine nye, trendy NDM R1 til damer, inspireret af 80’er looket, følger dig loyalt og bringer de behagelige fornemmelser med dig over alt. Og det mens de svejsede 3-Stripes indskriver dig i adidas’ lange og mangeårige historie med produktion af fodtøj og beklædning til atleter, der tager deres sport alvorligt. Hop med på den definerende bølge med et par iøjnefaldende og alsidige adidas NMD R1 til kvinder. Dette fodtøj er lavet til at bevæge dig i.