alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Drenge · Baselayers

 
[1]

Undertrøjer til drenge - så er det tid til at give sig fuldt ud

Komfort bygges op fra bunden af. Aktive drenge kender rutinen og ved, hvor essentielt undertøj er. Som det inderste lag, der tager imod snavs fra yderlagene, og som har stor betydning for, at resten af tøjet holder sig på plads. Undertrøjer til drenge holder aktive drengekroppe tørre under træning. AEROREADY og dens effektive virkning mod sved gør det udholdeligt at dyste mod konkurrenterne. Lad sønner, nevøer og brødre prøve kræfter med alle typer af sportsgrene. Den aktive verden skal udforskes og baselayers til drenge kan det hele. Med højeste ydeevne og fleksibilitet er der fri plads til at vride og svinge kroppen. Elastiske materialer arbejder i takt med tennis- eller golfslag, eller med hopskud og parader. adidas støtter enhver drengs karriere med undertrøjer, der sidder som et ekstra lag hud. Veldesignet med kompression for mere støtte, eller i løse pasformer til sport hjemme i sofaen ved spillekonsollen.

Baselayers til drenge – så er grundformen på plads

Drenge i det rette sportsoutfit har det bedste udgangspunkt. Lad undertrøjen være det yderste lag på sommerdage, hvor UV-beskyttende overflader gør arbejdet. Eller føj ekstra trøje og jakke til med mesh-paneler for at optimere den samlede ventilation. Babygymnastik med mødregruppen eller sønnikes helt egen debut på grønsværen. Undertrøjer til drenge kender ingen alder. Fra baby til skolebarn og teenager. Uanset årgang er mode og funktion i lige høj kurs. Hos adidas får alle drenge begge dele. Hyld favoritholdet i undertrøjer med klublogo eller lad streetwear-stilen dominere med markante adidas-bogstaver. Sport og fritid i bæredygtighedens navn. Baselayers til drenge i genanvendte materialer er miljøbevidsthed og hjertet på rette sted. Vores engagement i Better Cotton-initiativet viser vejen med forbedring af den globale bomuldsdyrkning. Undertrøjer med korte eller lange ærmer. Begge dele er nødvendige, når der skal dyrkes sport året rundt.