alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tøj til crosstræning

 
[276]
1 / 6
Side:af 6

Tøj til crosstræning: fuldt påklædt til alle træningens facetter

Du kommer rundt om det hele og får mørbanket kroppen igennem. Du mærker, du lever i dit tøj til crosstræning. Følelsen er ubeskrivelig, og du vil have mere. Valgmulighederne er nærmest ubegrænsede, for crosstræning er dit unikke miks af yndlingssportsgrene, som altid kan varieres, justeres og tilpasses. Vælg en grundsport som din kernesport. Byg så på efter smag, behag og behov. adidas tøj til crosstræning er din garanti for komfort til det hele. AEROREADY er din redning, når pulsen stiger, og sveden pibler. Effektiv svedtransportering holder kroppen tør, så du kan klø på. En løbetur i det fri kombineret med yoga ved vandkanten for igen at få pulsen ned. Tøj til crosstræning med UV-beskyttelse holder dig skærmet mod de stærke stråler. Mærk friheden i kroppen med strækbare stoffer, som sender dig videre fra pilates-bolden og hen på gymnastikbænken.

Tøj til crosstræning: ingen begrænsninger i din træning

Sæt selv barren for dine træningsmål med de sportsgrene, der efter din mening supplerer hinanden bedst. Tøj til crosstræning er alle de lag, du skal bruge for at komme i mål. Høj eller lav intensitet – meditation eller sprint. Tøjets tekniske egenskaber og fleksibilitet er kernen på dit look. De kølige årstider banker på, og hele kroppen skal stadig røres i den friske luft. COLD.RDY giver dig en varm og beskyttende følelse i kulden. Kompressionspasformer styrker blodomløbet og mindsker vibrationer - perfekt til at undgå trætte muskler og opnå hurtigere restitution.

Tøj til crosstræning i miljøets tegn

Bæredygtige materialer i form af genanvendt polyester reducerer ressourceforbruget og tager hensyn til klimaet og kloden. Bukser, trøjer og undertøj i lange baner. Der er intet loft over dine udfoldelsesmuligheder, når der står crosstræning på programmet. Kulde eller varme, hop, løb eller stillesiddende aktiviteter. Tøjets alsidighed og anvendelsesmuligheder er i top, når du træner alle muskelgrupper på kryds og tværs af sportsgrene og årstider.