alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sko til crosstræning

 
[41]

Sko til crosstræning - dit fodtøj er afgørende for alle performances

Bliv klar til at få skohylden fyldt op med alle de par, der kræves til dine sportsforskelligheder. Sko til crosstræning favner vidt og bredt. Vi dækker dig ind til alle dine discipliner. Hvordan dyrker du sport på kryds og tværs? Ved at kombinere dine yndlingsaktiviteter bruges kroppen mere alsidigt, og alle muskelgrupper trænes. Gevinsten ved at træne i de rette sko til crosstræning er mere styrke og en bedre kondition. Innovative teknologier danner grundlag for dine sportsskridt. Lad Boost-såler hjælpe dig på vej mod mere fart og lethed med massevis af kapsler, der giver dig returenergi, så du udnytter dine skridt maksimalt. Helt perfekt til løbeture og alle dine andre aktiviteter med flow og fremgangsdrift. Til håndbold, basketball eller volleyball får Bounce-teknologien får dig i stødet til at komme op i højderne. Du sammensætter selv dine sportsdiscipliner til crosstræning. Uanset kombination og variation, så har adidas skoene, der indfrier dine behov.

Sko til crosstræning: få styr på fødderne i hele sportens verden

Hvor end dine fødder vil have dig hen i sportens verden, skal dine sko kunne matche behovene. Sko til crosstræning er alsidighed og variation kombineret med specialteknologier, der dækker sportsgrenenes individuelle discipliner. Hold fødderne tørre og ventileret under alle sessions. Åndbarhed fra overdele i fleksibel Primeknit sikrer dig en soklignende fornemmelse, der sammen med OrthoLite® skaber et antibakterielt klima. HEAT.RDY-teknologien køler dine fødder, så du kan give dig den ekstra sidste procent med masser af fodkomfort. Også bæredygtighed integreres med sko til crosstræning. Det er muligt takket være genanvendt polyester, som reducerer ressourcebruget og emissioner. Løbebånd, asfalt, græs eller grusstier. Crosstræning er alle mulige sportsgrene på forskellige underlag. Der er taget højde for det hele, så du med et perfekt greb i sålerne føler dig sikker på fødderne, når du løfter en vægtstang eller marcherer afsted på naturens vuggende terræn.