alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Shorts til crosstræning

 
[25]

Giv dine ben fuldkommen frihed i shorts til crosstræning

Crosstræning er multikombinationen af sportsgrene for at få hele bevægeapparatet i gang. Ikke på samme tid, men som supplement til hinanden. Det stiller store krav til din udrustning, men hjælpen er nær hos adidas. Pak tasken, og drag af sted til træning med shorts til crosstræning, så er du sikret det bedste om benene. Hold dig ikke tilbage, men lad kroppen mærke, at den lever. Svedtransporterende AEROREADY skal nok tage sig af resten. Teknologien er sat i verden for at holde dine ben tørre, så du kan præstere endnu bedre. Kombinér dine behov med et lækkert shorts-look. Tag et par ekstra korte på til atletik eller maratonen, hvor fuld bevægelse er et krav til vanskelige positioner. Nyd godt af sideslidser, som lader benene gå i squat uden at gå på kompromis med komforten. Til de raske vandreture og friske holdtimer i træningscenteret er 3/4-lange shorts til crosstræning det sikre valg. Knælange shorts er fyrenes favorit til basketball og fodbold, naturligvis i letvægtsmaterialer, der lader dig overkomme træningen med større overskud.

Shorts til crosstræning – din garanti for at få rørt dig

Du springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. I bæredygtige shorts til crosstræning er barren sat højt. Vi fuldfører missionen om fokus på genanvendt polyester, og du kan komme med på vognen, der buldrer derudad med omtanke for ressourcereducering og minimering af emissioner. Perfekte pasformer er en del af gamet med fleksible taljer, der holder shortsene på plads. Praktiske elementer som reflekser, lommer, UV-beskyttelse og indvendige tights for dobbeltbeskyttelse og isolering giver dig alt det nødvendige til træning. De bløde bagsider på stoffet er ren komfort mod huden, kombineret med mesh de helt rette steder, så ventileringen er optimal. Shorts til crosstræning støtter dig hele vejen igennem og sender dig ud på den anden side med tørre ben og elastiske materialer, der lader dig strække ud, som du har behov for.