alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Vi ser muligheden for at gøre, hvad der er bedst for atleten, bedre for planeten. Så vi fremstiller med genanvendte materialer, udvikler produkter med naturens ressourcer og laver tøj, der kan genanvendes i nye produkter. Vi vil have, at verden ser mulighederne for at hjælpe med at reducere plastikaffald, så vi har et sted, vi kan lege, spille og træne i fremtiden.

Innovation er vores løsning

Fra 2024 erstatter vi ny polyester med genanvendt polyester, hvor det er muligt. Fra 2025 vil 9 ud af 10 af vores produkter indeholde et bæredygtigt materiale.

GENTÆNKNING AF VORES MATERIALER

Vi nytænker de standardmaterialer, vi bruger, og udvider vores portefølje til at omfatte genanvendte og naturlige materialer samt udforske nye og mere bæredygtige materialeinnovationer. Vores Parley Ocean Plastic er kun ét eksempel.
FÅ MERE AT VIDE

REDESIGN AF VORES PROCESSER

Vi er ved at omdesigne, hvordan vi arbejder med at skabe innovation og services, der er designet til at give produkter længere levetid, fx Made to be Remade. Sammen med dig hjælper vi med at fjerne spild fra ligningen. Produkter skabt til at blive genskabt. Ikke smidt væk. Du slider dem op og returnerer dem.
FÅ MERE AT VIDE

VI REDUCERER VORES AFTRYK

For at reducere vores fodaftryk er vi nødt til at måle det. Det præcist udregnede CO2-aftryk er gjort tilgængeligt for dig for at skabe fuld gennemsigtighed om hele produktets livscyklus. Sammen med Allbird skabte vi vores første performance-løbesko med mindre end 3kg CO2-emission pr. par.
FÅ MERE AT VIDE
A group of people running in Parley clothes. An adidas recycled shoe in the foreground

Hjælp med at gøre en ende på plastikaffald

Dine valg kan gøre en forskel for at hjælpe med at gøre en ende på plastikaffald.

VI ER SAMMEN OM DET

Fremtiden skabes i fællesskab. Mød vores partnere.