alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
Blue background with waves
Run for the Oceans logo

6,760,161 DELTAGERE, 771,225,511 MINUTTER. TIL ALLE DELTAGERE: ET STORT TAK!

Nu hvor begivenheden er slut, vil vi samarbejde med Parley om at indsamle op til 250.000 kg plastikaffald fra vores strande, øer og kystområder.

SAMMEN LØB VI

Se, hvad vi opnåede i 2022.
Blue background with waves and adidas runners logo

DREVET AF

Blue background with waves and logos of the partner's of Run for The Oceans

SAMMEN MED VORES SAMARBEJDSPARTNERE

RUN FOR THE OCEANS 2022 ER MÅSKE SLUT, MEN VORES REJSE MOD AT HJÆLPE MED AT GØRE EN ENDE PÅ PLASTIKAFFALD SLUTTER IKKE HER. LÆS MERE OM, HVORDAN VORES VALG KAN GØRE EN FORSKEL.

Karlie Kloss with Run for the Oceans flag by the ocean

VI SES NÆSTE GANG

Det er ikke et farvel, men en tak, og vi kommer snart tilbage. I mellemtiden kan du fortsætte med at hjælpe med at gøre en ende på plastikaffald.