alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
ADIDAS X PARLEY
We're on a mission to help end plastic waste. And this is a fight we can’t lose.

"Gennem vores samarbejde med Parley for the Oceans vil vi inspirere og mobilisere en hel generation til at hjælpe med at skabe en bedre fremtid for kloden. Vi styrker atleter verden over til at gøre en forskel. For at skabe ægte forandringer har vi brug for handling fra alle mennesker overalt i verden. Vores mission er at gøre en ende på plastikaffald. Og det er en kamp, vi ikke kan tabe."

Se hvordan adidas og Parley for the Oceans er gået sammen om at hjælpe med at reducere plastikspild gennem sportens kraft. Sammen har vi motiveret millioner til at #runfortheoceans i vores arbjede med at gøre vores planet renere.
I andet afsnit af "En mission for vores hav" ser vi, hvordan en global bevægelse hjælper med at beskytte havet ved at indsamle plastikaffald fra vores kyster og forvandle det til smukke, præstationsstærke produkter.
I tredje afsnit af "En mission for vores hav" ser vi passionerede unge ledere, allierede og fremtidige creators fra hele verden gå sammen om at finde løsninger, der kan hjælpe med at beskytte havet og gøre en ende på plastikaffald.