alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Plus size

 
[265]
1 / 6
Side:af 6

Alt hvad hjertet begærer i størrelse plus size

Plus size adidas er kollektionen til dig med smukke kurver og former. Der er komfortable hættetrøjer, innoverende tights, funktionelle T-shirts, praktiske hverdagsshorts, bløde joggingbukser og sports-bh’er med maksimal støtte. Et varieret sortiment i store størrelser til dig der er både curvy og sporty og ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, komfort eller udseende. AEROREADY absorberer fugt og holder dig tør på varme og aktive dage. Funktionaliteten er i fokus. Better Cotton-initiativet værner om den globale bomuldsdyrkning, mens brug af genanvendelig polyester formindsker ressourceforbruget og reducerer emissioner. Den store kollektion er skabt på baggrund af vigtige bæredygtige principper og høje etiske standarder. Med det varierede sortiment fra adidas formidler du et afgørende budskab, og det, mens du ser brandgodt ud. 

Plus size størrelser til de aktive

Stierne kalder. Det er tid til dagens løbetur. Stress og jag lægges til side for en stund. Fokus på krop og velvære. Træk i en behagelig sports-bh, der løfter og fjerner gener fra en vuggende barm. Ifør dig en hurtigtørrende løbe T-shirt, der lader huden ånde og sikrer dig optimal bevægelsesfrihed. Top det op med et par lækre tights i strækbart stof og moderne design, der fremhæver og understreger din unikke personlighed. Nu er du klar til at indtage stierne og møde dagens udfordring. Plus size adidas er udviklet med fokus på dig der er curvy og aktiv og opfylder netop dine behov. Og det er uanset, om du foretrækker løb, styrketræning eller noget helt tredje inden for sportens spændende verden. 

Plus size til hverdagen

En rolig dag uden større sportslige udfoldelser? Ingen problemer. Et par bløde joggingbukser eller behagelige shorts med elastisk talje og løbesnor kombineret med en trendsættende, detaljeorienteret hættetrøje eller træningsjakke, og du er klar til hverdagens mange indslag. De kvalitetsbevidste plus size dele er lige til at trække i. Så lige til, at garderobens andre tøjdele nemt kan føle sig overset.