alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Fotbold kits & Sport sæt

 
[518]
Pris
92 kr. - 1.049 kr.
921049
1 / 11
Side:af 11

Sportssæt til alle dine yndlingsaktiviteter

Har du også et favorithold i fodbold? Så er du ikke alene. Du kan nyde sammenholdet og fællesskabet med alle de andre fans, så I sammen driver holdet frem mod sejr. Opbakning er alt eller intet. Hos adidas kan du trække i det sportssæt, der passer til dit yndlingshold. Når du møder op på stadion, på en bar eller sidder derhjemme og ser bold på tv er ingen i tvivl om dit tilhørsforhold. Real Madrid, Manchester United eller Tyskland? Naturligvis er alle de store og populære teams og nationalhold en del af et verdensomspændende fan-netværk. Sportssæt er perfekt beklædning, hvad enten du nyder livet som tilskuer eller du selv er aktiv. Lækre isoli-stoffer gør forskellen, så du kan drage fordel af blødheden. Der er også tænkt på miljøet i form af genanvendt polyester samt det attraktive Better Cotton-initiativ, der arbejder på at forbedre bomuldsproduktionen på verdensplan.  

Sportssæt til træning og sjov

Loyale fans med gode intentioner, kig med her. Hvad enten der står udebane eller hjemmebane på programmet, så kan du være den 12. mand på banen. Når du selv dyrker sport, kan du også få glæde af de veldesignede sportssæt. Elastiske materialer giver dig mulighed for at bevæge dig i alle positioner, hvad enten du kaster dig efter en bold som målmand, løber, vandrer eller alt mulig andet. Du skal ikke tænke på sved og fugt, for det tager AEROREADY sig af. De åndbare teknologier gør det behageligt at få pulsen op, da du kan holde kroppen tør. Indendørs- eller udendørstræning, sommer eller vinter. Sportssæt kan bruges hele året rundt takket være et alsidigt sortiment med træningsjakker og -bukser samt shorts og T-shirts. De hjælper dig med at klæde dig som dit idol og drible rundt i skolegården eller når du mødes med vennerne til en omgang bold i parken. adidas klæder dig på i de helt rette farver og logoer – lige efter din smag og holdånd!