alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

AS Roma-trøje

 
[15]
Mærk spændingen og fodboldhistorien, når du indtager banen i din nye AS Roma-trøje fra adidas. I Rom er fodbold mere end en sport, og AS Roma symboliserer dette ubrydelige bånd mellem Roms indbyggere og fodboldsporten. Dette bånd betyder ægte kærlighed, og det giver folk i AS Roma-trøjer et ekstra boost og en følelse af, at intet er umuligt, når man er klædt i en AS Roma-trøje. adidas og AS Roma har før arbejdet sammen for 30 år siden, og nu er de gået sammen igen for at hylde fodbolden, AS Roma og deres fans. AS Roma-fodboldtøjet fanger Roms kærlighed til sporten og er med de lidenskabelige fans, når de støtter deres yndlingshold igen og igen.

STØT DIT YNDLINGSHOLD MED EN AS ROMA-TRØJE

Forkæl dig selv med det ikoniske fodboldtøj fra AS Roma, der er mere end bare et outfit. Det viser din passion for fodbold og Romas spillere og giver dig mulighed for at blive en del af holdet og en del af italiensk fodboldhistorie. I Rom er fodbold mere end en sport, og AS Roma symboliserer dette ubrydelige bånd mellem Roms indbyggere og fodboldsporten. Dette bånd betyder ægte kærlighed, hvor alle drømme og mål er mulige, og du kan være med i din AS Roma-trøje.

ET HISTORISK SAMARBEJDE VENDER TILBAGE

adidas og AS Roma har før arbejdet sammen – for 30 år siden – og nu er de gået sammen igen for at hylde fodbold, AS Roma og deres fans. Fodboldtrøjer fra AS Roma fanger Roms kærlighed til sporten og er med de lidenskabelige fans, når de støtter deres yndlingshold igen og igen. adidas og AS Roma forstår at blande tradition og modernitet i deres fodboldtøj, så både spillere og fans af de romerske ulve skiller sig ud fra mængden i tidløse klassikere fulde af ulvenes kraft. AS Romas fodboldtøj fra adidas er lavet med AEROREADY-teknologi, der absorberer fugt og gør det nemt for kroppen at ånde, selv når det spidser allermest til på banen. AS Roma-trøjen er desuden fremstillet af genanvendt materiale for at spare på klodens ressourcer, så du kan støtte dit foretrukne hold med god samvittighed.

KOM I FODBOLDSTEMNING MED AS ROMAS FODBOLDKOLLEKTION

Har du brug for en AS Roma-fodboldtrøje, når du selv skal ud på grønsværen? Er du på udkig efter en AS Roma-uniform, du kan have på derhjemme, når dit yndlingshold indtager banen på tv, og du vil vise din loyalitet fra sofaen? Eller er du på vej til Rom og vil vise din kærlighed til italiensk fodbold og AS Roma, når du går i Roms smukke gader? Der er masser af muligheder for at vise din kærlighed til AS Roma med fodboldtrøjer fra adidas.