alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Ajax Amsterdam

 
[43]
Bevar den gode stil i det flotte udvalg af træningstøj fra Ajax Amsterdam. Tøjets åndbare og fugttransporterende egenskaber betyder, at du altid vil føle dig godt tilpas. Især, når pulsen stiger.

En perfekt Ajax trøje til enhver smag

Der er ikke to fans, som er helt ens. Det behøver i heller ikke at være, da det store udvalg af fodboldtøj fra Ajax Amsterdam uden tvivl byder på noget, som passer til enhver fan og stil. Uanset om du foretrækker spillernes trøjer til træning, hjemmebanen eller udebanen, så er der et sæt til dig. Fælles for udvalget er, at det er træningstøj af højeste kvalitet, som kan holde til selv den mest intense træning eller nervepirrende kamp.

Ajax Amsterdam fra top til tå

Hos adidas kan du nemt finde det perfekte Ajax kit, som passer til lige netop din træning. Det er lige meget om du foretrækker at spille inden- eller udendørs, da træningstøjet fra Ajax Amsterdam er skabt til hårde kampe, uanset om solen skinner eller regnen siler ned. De lange træningsbukser eller måske en vandafvisende jakke er blot få ting, som sørger for, at du holder varmen på de kølige dage. Hvorimod de korte shorts eller behagelige spillertrøjer er ideelle til selv de varmeste dage på banen.

Komfort, stil og bæredygtighed

Det er de tre ord, som bedst beskriver fodboldtøjet fra Ajax Amsterdam og det er sandt uanset hvilket sæt der er snakkes om. Du kan derfor trygt iklæde dig alt lige fra et par hvide strømper til selv den vildeste spillertrøje med en viden om, at du ikke blot ifører dig træningstøj som er behageligt og flot at se på, men derimod også er skabt af slidstærke og genanvendelige materialer. Det er det der sker, når man kombinerer det ikoniske mærke med en græsk gud.