alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

hvide sko til kvinder

 
[896]

Find dit næste par hvide sko her

Det kan godt være, at sprælske neonfarver og vilde print i obskure farver er på mode, men hvide sneakers er nu engang hvide sneakers. De er en del af fundamentet på de fleste skohylder, uanset om du er sneakerfan eller bare holder af det simple, ikoniske look. Alle de store skobrands har deres bud på den definitive hvide sko, og adidas er ingen undtagelse. I vores udvalg finder du klassikere som Superstar-skoen eller Stan Smith-serien. Gå på opdagelse nu, og find de perfekte hvide sko til kvinder.

Alsidig grundsten med tidløs coolness

Hvide sneakers er simple, alsidige og pålidelige, og de er med god grund blevet en grundsten i mange garderober. Skoene passer til langt de fleste outfits og kan både signalere coolness og overlegen stil eller det mere afslappede, sporty eller smarte. De friske, hvide sko kan virkelig løfte dit hverdagslook eller udgøre en kreativ kontrast til den sorte kjole. Og hvis du skal en tur i træningscenteret, dyrke holdsport eller bare løbe en tur i skoven, har du en lang række muligheder i vores udvalg af hvide sko, så du ser godt ud.

Find dit næste par hvide sko til kvinder her

Vi har alle haft dem, men kan du egentlig huske dine første hvide sneakers? Var det klassikere som Stan Smiths eller Superstars? Eller måske et par fra Gazelle- eller Boost-serierne, hvor hvid også ofte er et populært valg. Uanset hvor du startede, finder du dit næste par i udvalget hos adidas. Et par strømlinede, hvide sneakers er bare noget særligt. De er flotte, lækre, behagelige og stilfulde. Slå dig løs i vores udvalg af hvide sko til kvinder, og find det helt perfekte par.