alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Hvide golfsko

 
[38]

Hvide golfsko fra adidas for tidløs support

Noget af det vigtigste for enhver golfspiller er deres sko. Det er skoene, der giver dig den nødvendige support, når du skal levere dit sving med total præcision og kraft. Det er grunden til, at professionelle golfspillere tager deres fodtøj så alvorligt. En anden vigtig komponent er skoenes design – både deres teknologier, men også deres look. En helt essentiel del af golfsporten er nemlig dens klassiske og tidløse stil. Med et par hvide golfsko fra adidas vil du stå knivskarpt på fairwayen. Men selvom vores golfsko har et minimalistisk design, så er de stadig spækket med de nyeste og mest innovative teknologier.

Overlegen trækkraft med adidas hvide golfsko med eller uden pigge

Hvis du vil stå stærkt i al slags vejr, vil du blive glad for vores TPU-ydersåle med pigge. Teknologier som adidas eget ThintechTM-system giver din en ydersål, der er konstrueret til optimal energifordeling, balance og stabilitet. Hvis du spiller udendørs i al slags vejr, kan du kombinere trækkraften med overdele i vandtætte materialer. Det holder vind og vejr ude uden at gå på kompromis med skoenes åndbarhed. Hvis du er på jagt efter en alsidig golfsko med en flad sål, kan du ved hjælp af vores TraxionTM-tråd stå stærkt, hele vejen fra fairway til frokost.

Golfsko med skræddersyet pasform

adidas innovative BOA® Fit System sikrer en hurtig, justerbar pasform. Lukkesystemet er designet til dynamisk bevægelse. Du kan justere dine hvide golfsko, så de sidder perfekt om dine fødder. Derudover giver systemet skoene et strømlinet og minimalistisk udseende. De klassiske hvide golfsko fås selvfølgelig med vores mest komfortable midtersåle, der er designet til bevægelse og komfort. Vores mest responsive midtersål til dato er Bounce. Den yder overlegen returenergi sådan, at jo mere energi du bruger, desto mere får du igen. Om du er professionel eller entusiast, så har vi designet funktionelle og komfortable hvide golfsko, der giver dig de bedste muligheder for at løfte dit spil til næste niveau.