alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hvide løbesko

 
[239]
Pris
149 kr. - 1.999 kr.
1491999
1 / 5
Side:af 5

Din næste rekord iført hvide løbesko

Det hvide lyn kommer farende. Det er dig i dine nye løbesko fra adidas! Der er dømt fart og personlige rekorder med vores banebrydende teknologier under fødderne. Hvide løbesko med Boost skaber returenergi efter hver landing, så du udnytter dine anstrengelser maksimalt. Vej, trail eller løbebånd? Effektive Continental™-såler holder dig fast på underlagene med optimeret greb under sålerne, så du bevarer kontrollen på ujævne og våde overflader. På med hvide løbesko og løb, når du har tid. Refleksdetaljerne på skoene holder dig synlig på turene før arbejde samt til de kølige aftentimer, når kroppen skal røres efter solnedgang. Sømløse indretninger i skoene forhindrer syninger i at genere. Det er ren komfort i et par hvide løbesko. Primeknit på overdelene er soklignende designs, som yder strækbarhed samt en forbedret pasform. De temperaturregulerende materialer er også garant for åndbarhed, der holder dine fødder tørre.

Hvide løbesko: teknologier uden ende!

Vores designere, specialister og videnskabsfolk søger hele tiden at optimere teknologierne – naturligvis i samarbejde med professionelle atleter, som vi sponsorerer mange af. Dermed får du det bedste fra alle verdener kombineret med erfaring og innovation. Løbetræning med sjove udfordringer undervejs? Hvide løbesko med Bounce får dig over træstubbe og andre forhindringer med lethed med deres særlige skumkonstruktion, der giver dig en hoppende fornemmelse, så du får et ekstra skub bagi. Kryds også hårde underlag undervejs. Skummet sørger for en meget mærkbar stødabsorbering, der skåner dine led og muskler mod tryk og bump. Bevar et sundt klima om fødderne- OrthoLite® sørger for at skabe et antibakterielt miljø. Og nu når vi taler om miljø: adidas og bæredygtighed er to ting, der hænger sammen. Et par hvide løbesko med genanvendte materialer? Så bliver det ikke bedre! Der er ikke brugt ny polyester. I stedet genanvendes kasserede fiskenet, der er opsamlet fra kyster og havneområder, så både emissioner og ressourceforbruget reduceres. Dermed skænker du også klimaet en ekstra tanke, når du investerer i et par hvide løbesko.