alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

hvide adidas fodboldstøvler

 
[79]
1 / 2
Side:af 2

Nyskabende klassikere med adidas' konkurrencedygtige teknologier

I årevis har fodboldspillere, entusiaster såvel som profesionelle, sværget til adidas fodboldstøvler. Nogle af fodboldhistoriens vigtigste mål er blevet scoret i dem. Vores nyeste kollektioner er inspirerede af denne stærke fodbold-arv og vores store arkiver. I kombination med vores innovative teknologier får du hvide fodboldstøvler, som ikke bare giver dig en alsidig og stilren fodboldsko, men også sublim support og præcision. Er du klar til at tage nogle af verdens mest populære fodboldsko på dine fødder? Er du klar til, at score det mest imponerende mål nogensinde? Gennem vores teknologier garanterer vi det højeste niveau af komfort og performance. Vil du tage dit spil til næste niveau, så er du landet det helt rigtige sted. Den hvide farve er en klassiker, som er nem at matche med dine favorit træningsshorts. Dine modstandere ser ikke andet end dine velformede skosåler, når du stryger henover banen.

Hvide fodboldstøvler i ikonisk design og med optimal performance

De er elskede for deres stilrene look, slanke silhuetter og ikoniske design. Disse hvide fodboldstøvler er lavet til at optimere din performance hver gang du træder ud på banen og skal vise dine evner og tricks frem. Exoframe og Torsion ydersål er perfekte til både bløde og hårde underlag, hvor vores gummidesign er perfekt til indendørsfodbold og kunstigt underlag. I kombination med innovative overdele, passer disse støvler til alle typer spillere. Giv plads til dit fulde potentiale med Speedmesh, Boost ydersåle og konstruktioner som gør snørebånd overflødige og giver dig endnu mere præcision. Vores fodboldstøvler med åndbar Speedskin overdel, giver dig ikke bare en robust sko, men samtidig også en åndbar og slidstærk fodboldstøvle. Skal du spille på græs, bør du vælge vores versioner med TPU-ydersål, som er designet til høj hastighed, eksplosive reaktioner og fuld præcision i alle spark.