alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Hvide sko til mænd

 
[595]
Originals Hvid Samba OG skoOriginals Hvid Samba OG sko

Samba OG sko

Originals

Originals Hvid Samba OG skoOriginals Hvid Samba OG sko

Samba OG sko

Originals

1 / 13

Hvide sko til mænd indfrier dine sportslige mål

Du kan aldrig gå forkert af farven hvid. Den er flot, ren og matcher med alt. Hvide sko til mænd redder din hverdag og fritid med komfort. Når du skal fra a til b med velvære i behold kommer innovative teknologier dig til undsætning. Og det samme, når du dyrker sport. Såler der er som en drøm at gå på bliver en del af din hverdag. Boost-teknologien med sin banebrydende energireturnering er det perfekte afsæt til udbytterige løbeture. Hvor hvert et skridt er afgørende for den endelige performance. Vær beredt på en opslidende tenniskamp på hårde underlag, eller gør klar til at styre dit basketballhold frem mod sejr. Hvide sneakers til mænd med Bounce-såler er din vej mod eminent stødabsorbering. Samtidig opnås en hoppende effekt, der giver dig ekstra afsæt i kampen om point.

Hvide sko til herrer: den brillante farve klæder dine fødder

I sportens verden eller til hverdag. Du kommer ikke uden om farven hvid. Den er pæn og klassisk til hvad som helst. Hvide sneakers til mænd ses til de største tennis- og golfturneringer. Samt til volleyball, i træningscenteret og masser af andre steder. Farven er kold og tidløs på samme tid. Perfekt til varme sommerdage i sportens tegn. Eller til alle andre årstider, hvor farven vil være den bærende basistone under dit look. Hvid i mange nuancer. Du vælger selv, om dine hvide sko til mænd skal være til den lyse kridhvide side eller den mørkere knækkede side. Udelukkende hvid eller kombineret med andre farver. adidas er logoet, der binder tingene sammen. Hvide sko til mænd med mesh på overdelene giver dig optimale betingelser under sport. Til hverdag med jeans eller træningssæt er overdele i læder din garanti for ungdommelige vibes og sporty attitude. Hvide sko til mænd hele året rundt er dit sikre skridt frem i sportsverdenen.