alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Handsker til mænd

 
[43]

Handsker til mænd som skal have et godt greb eller holde varmen

Fra klassiske handsker til koldt vejr, med COLD.RDY teknologi til at håndtere fugt, og pege- og tommelfinger der kan benyttes med touchskærme, samt reflekterende detaljer, så er du godt stillet til når den danske vinter pludselig rammer. Målmandshandsker er også en naturlig del af adidas' sortiment, og her er bestemt sket ting og sager, siden de gode, gamle dage. Pasform, greb og komfort er blevet meget bedre, ligesom design og udtryk har udviklet sig milevidt fra tidligere tiders måske nok relativt effektive men bestemt ikke kønne eller praktiske handsker.  Her er også kommet URG 2.0-latex som giver bedre greb og stødabsorbering, samt i flere af modellerne også stivere i fingrene, til at give dine fingre noget ekstra beskyttelse. Markspillere kan også få handsker her, så de kan holde varmen om vinteren. I øvrigt udført så de kan bruges med touchskærme også. Træningshandsker til at give et godt greb om vægtstangen er en anden klassiker i sortimentet. Så sortimentet af handsker til mænd er ret bredt.

Vi har de handsker til mænd du kan få de bedste resultater med

Nærmest uanset hvilken type træning vi snakker om, så kan du finde handsker her, der kan hjælpe dig. Om det bare er for et bedre greb eller for også at holde varmen, så er der noget for dig i sortimentet her. Handsker til mænd findes ikke bare til forskellige formål, men også med forskellige designs og udtryk, samt naturligvis i forskellige farver og forskellige materialer eller kombinationer af materialer. Men tænk først på hvad du vil bruge handskerne til, dernæst kan du begynde at kigge på de handsker som passer til det formål og udvælge det design og de eventuelle funktioner som du mener at kunne drage nytte af. Så vil du blive glad for dit valg af handsker til mænd og kunne have glæde af dem længe fremover.