alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Joggingbukser til damer

 
[266]
Pris
149 kr. - 6.500 kr.
1496500
1 / 6
Side:af 6

Giv dig hen til bæredygtige og højteknologiske joggingbukser til damer

Træd ind i en forunderlig verden af de nyeste teknologier og bæredygtige principper med joggingbukser til damer. Forkæl stængerne med blødt bomuld tilvejebragt via Better Cotton-initiativet, der støtter op om producenters vilkår og de grønne produktionsmetoder. Dyrk genbrugstendenserne med et par skelsættende træningsbukser til damer sammensat af genanvendt polyester og materialer fra kyst- og strandområder. Genbrug nedsætter forbruget af ressourcer og formindsker udledningen af skadelige emissioner, så du kan klæde dig på med god samvittighed. Og det tilsat komfort og funktionalitet via innovative teknologier som fugtabsorberende AEROREADY, der holder huden tør under tempopræget træning.

Forny garderoben med tidsløse og retro inspirerede træningsbukser damer

Overgiv dig til det nostalgiske look med retro inspirerede joggingbukser damer fra adidas. Historiske 3-Stripes har prydet bukseben i adskillige årtier. Og med god grund. Det tidsløse design kender ingen grænser og formår at fuldende enhver garderobe. Det lette stof smyger sig om dine ben, mens de lige snit og elastiske taljer leverer en optimal pasform, der kan justeres og tilpasses dine unikke former. Ventilerende mesh-indsatser bag knæ styrker komforten ved at skabe et behageligt klima for din krop. Også når du lader pulsen stige under intense workouts og lange løbeture. adidas træningsbukser til damer er den perfekte symfoni af tidsløse looks og skelsættende funktioner.

Fra A til B med nye dimensioner af velvære og komfort

Få ting slår følelsen af at komme hjem efter en lang arbejdsdag og krybe i et par bløde og komfortable adidas hyggebukser til kvinder. Bliv klar til at erobre sofaen med et par alsidige og modebevidste træningsbukser til damer, der ligeledes dur til intense dage i fitnesscentret med vægtløft og cardio. Hverdagen er fuld af varierende indslag. Hvorfor ikke investere i dele, der bringer dig fra A til B uden behov for at skifte tøj undervejs? Det er missionen med de omfavnende og modebevidste joggingbukser til damer.